Szóval szerinted szánalmas ezzel foglalkozni... Csak az a fura, hogy ez a kérdés tegnapi, azaz nem jelent meg a főoldalon tehát ahhoz, hogy elolvasd, rá kellett keresned. Akkor kit is érdekel a bosszú?
2014. okt. 15. 13:57
13/21 anonim válasza:
Nem kellett rákeresnie, a kategóriákban listába van szedve időrendi sorrendbe az összes kérdés. Nem csak a főoldalon lehet kérdéseket találni.
2014. okt. 15. 15:41
14/21 anonim válasza:
11-s
1. A te véleményedet sem kérdezte senki.:)))
2. Ha neked nem tetszik mások véleménye, akkor szabad- ember lévén látogass más oldalakra.:)))
3.Nem is neked szólt az üzenet.:)))
2014. okt. 15. 19:20
15/21 anonim válasza:
és ez mind vonatkozik rád is :) ezt a "beszélgetést" asszem le is zárhatjuk
2014. okt. 15. 19:25
16/21 anonim válasza:
Kedves kérdező nem azt modtam, hogy nem érdekel a bosszú. Miért ne érdekelne, ez is egy emberi érzés. Viszont az, ahogy téged foglalkoztat a feltett kérdésből ítélve - a válsztási opciók és az azokban megfogalmazott módszeresen előre kitervelt lehetőségekből kiindulva - sajnálatos és szánalmas. :(((
2014. okt. 15. 19:31
17/21 anonim válasza:
11-s:)
Mint mondtam nem neked szólt amit írtam, a kérdezőnek pedig ha akarok írok, ha akarok nem . Vita lezárva:)
2014. okt. 15. 19:36
18/21 anonim válasza:
én már lezártam korábban nyugika el is távolítom gyorsan
2014. okt. 15. 19:38
19/21 anonim válasza:
18-as
Örülök neki :)
2014. okt. 15. 20:49
20/21 anonim válasza:
A C biztos, hogy nem jó. Ha téged ok nélkül bántott a másik, akkor nem lehet egyenrangú, ha te ugyanolyan fájdalmat okozol neki, ugyanis ő kezdte az egészet, vagyis eleve több van a rovásán.
Vagy mondom máshogy: rendességre szemétséggel válaszolni (ez ugye az eredeti, bosszút kiváltó sérelem) nem egyenlő a szemétségre szemétséggel válaszolnival (ez pedig ugye maga a bosszú).
Tehát a bosszúnak mindig nagyobbnak kell lenni, mint az eredeti sérelem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!