Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik az igazi bosszú?

Melyik az igazi bosszú?

Figyelt kérdés

A: Valakin úgy állni bosszút, aki ártott, hogy kitolsz vele, megalázod

B: Valakin úgy állni bosszút, aki ártott, hogy lépésről lépésre teljesen tönkreteszed

C: Valakin úgy állni bosszút, aki ártott, hogy igazságot szolgáltatsz, vagyis ott okozol fájdalmat, ahol neked okoztak

2014. okt. 14. 16:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 nem kérdezte a véleményedet senki
2014. okt. 15. 13:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted szánalmas ezzel foglalkozni... Csak az a fura, hogy ez a kérdés tegnapi, azaz nem jelent meg a főoldalon tehát ahhoz, hogy elolvasd, rá kellett keresned. Akkor kit is érdekel a bosszú?
2014. okt. 15. 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem kellett rákeresnie, a kategóriákban listába van szedve időrendi sorrendbe az összes kérdés. Nem csak a főoldalon lehet kérdéseket találni.
2014. okt. 15. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:

11-s

1. A te véleményedet sem kérdezte senki.:)))

2. Ha neked nem tetszik mások véleménye, akkor szabad- ember lévén látogass más oldalakra.:)))

3.Nem is neked szólt az üzenet.:)))

2014. okt. 15. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:
és ez mind vonatkozik rád is :) ezt a "beszélgetést" asszem le is zárhatjuk
2014. okt. 15. 19:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező nem azt modtam, hogy nem érdekel a bosszú. Miért ne érdekelne, ez is egy emberi érzés. Viszont az, ahogy téged foglalkoztat a feltett kérdésből ítélve - a válsztási opciók és az azokban megfogalmazott módszeresen előre kitervelt lehetőségekből kiindulva - sajnálatos és szánalmas. :(((
2014. okt. 15. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:

11-s:)

Mint mondtam nem neked szólt amit írtam, a kérdezőnek pedig ha akarok írok, ha akarok nem . Vita lezárva:)

2014. okt. 15. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:
én már lezártam korábban nyugika el is távolítom gyorsan
2014. okt. 15. 19:38
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as

Örülök neki :)

2014. okt. 15. 20:49
 20/21 anonim válasza:

A C biztos, hogy nem jó. Ha téged ok nélkül bántott a másik, akkor nem lehet egyenrangú, ha te ugyanolyan fájdalmat okozol neki, ugyanis ő kezdte az egészet, vagyis eleve több van a rovásán.

Vagy mondom máshogy: rendességre szemétséggel válaszolni (ez ugye az eredeti, bosszút kiváltó sérelem) nem egyenlő a szemétségre szemétséggel válaszolnival (ez pedig ugye maga a bosszú).

Tehát a bosszúnak mindig nagyobbnak kell lenni, mint az eredeti sérelem.

2015. máj. 23. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!