Szerintetek milyen egy igazi Nő? Milyen az az ember, aki megéli a nőiességét?
Szerintem a nőiességet leginkább az anyaságból tudjuk levezetni, te a k***ságot azonosítod vele -sajnos társadalmilag ez a kép van bennünk.
De neked valami problémád van, úgy értem vagy gyerekkori trauma miatt érzel így, vagy belül nem vagy nő.
(Ha úgy érzed nem vagy nő, akkor nyugodtan írj privátot.
Ja, és azért, mert nem érzed magad nőnek, nem jelenti azt, hogy férfi vagy. Sok út létezik.)
Szakemberrel beszélgetsz erről az segíthet megoldást találni.
- visszafogott, szemérmes, csendes, nyugodt
- mindig ügyel arra hogy ne öltözzön túl szexin, nem követi a divatot, nincs túl sok barátja és nem olyan extroverált mint sokan
- képes arra hogy "jobb hiján" hosszú ideig ne legyen pasija
- erős az intellektusa, intelligens és tisztességes
- józan és erős, pillantása átható de nem néz csak ugy bárkire
- szereti a magányt, a természetet, a zenét, a meditálást és Istennek él boldogan
- nagy az önbizalma és valahogy mindig igaza van, gyakran olyan könnyed hogy szinte úgy tünik csak játszik az emberekkel, de mindig figyel rájuk
21/F
"Utálom ha fogdosnak vagy hozzám érnek de azt is ha csak egy darab húsnak néznek.Megalázónak tartom"
Nem attól lesz nő valaki, hogy hagyja magát megalázni!
Nézd, nekem fogalmam sincs, hogy mit jelent "igazi" nőnek lenni, de marhára nem is érdekel. XX kromoszómával születtem, tehát nő vagyok, és minden, amit csinálok, az nőies. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!