Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen egy igazi...

Szerintetek milyen egy igazi Nő? Milyen az az ember, aki megéli a nőiességét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ,hogy nem tudok Nő lenni.Na nem külsőre értem ,mert úgy nőies vagyok.Nincs rajtam semmi fölös + kilo.Belülről nem tudom megélni.Korombeliek élvezik az életet,gátlás nélkül szexelnek. Nekem ez nem megy. Gátlásos vagyok és a gondolattól is kiráz a hideg ,hogy valakivel szexuális kapcsolatot létesitsek..megbizni valakiben annyira.Nem tudok flörtölni ,szexis lenni.Utálom ha fogdosnak vagy hozzám érnek de azt is ha csak egy darab húsnak néznek.Megalázónak tartom , ha megbámulnak a férfiak ha füttyögetnek utánam.Azt is rosszul viseltem ,amikor elkezdtem nöiesedni testileg.Ja és a fiúkat szeretem de nem tudom megélni a szexualitást..
2014. aug. 19. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a nőiességet leginkább az anyaságból tudjuk levezetni, te a k***ságot azonosítod vele -sajnos társadalmilag ez a kép van bennünk.

De neked valami problémád van, úgy értem vagy gyerekkori trauma miatt érzel így, vagy belül nem vagy nő.

(Ha úgy érzed nem vagy nő, akkor nyugodtan írj privátot.

Ja, és azért, mert nem érzed magad nőnek, nem jelenti azt, hogy férfi vagy. Sok út létezik.)

Szakemberrel beszélgetsz erről az segíthet megoldást találni.

2014. aug. 19. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

- visszafogott, szemérmes, csendes, nyugodt

- mindig ügyel arra hogy ne öltözzön túl szexin, nem követi a divatot, nincs túl sok barátja és nem olyan extroverált mint sokan

- képes arra hogy "jobb hiján" hosszú ideig ne legyen pasija

- erős az intellektusa, intelligens és tisztességes

- józan és erős, pillantása átható de nem néz csak ugy bárkire

- szereti a magányt, a természetet, a zenét, a meditálást és Istennek él boldogan

- nagy az önbizalma és valahogy mindig igaza van, gyakran olyan könnyed hogy szinte úgy tünik csak játszik az emberekkel, de mindig figyel rájuk

21/F

2014. aug. 20. 00:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Nőnek érzem magam belül de túl sok gátlás van bennem.Lehet trauma.Amúgy a 2. válaszból sok igaz rám.
2014. aug. 20. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
2. valami vallási őrült lehet, plusz forever alone...köszi, hogy ilyen korlátok közé szorítanál minket.
2014. aug. 20. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
hát igen az utolsó 3 elég nehéz, 1%-nak sincs meg az összes ember közül, ez van :)
2014. aug. 20. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
de végülis mindenkiben megvan, csak nagyon nehezen jön elő. A legnehezebb dolog a világon szeretni, sőt szeretni, meghallgatni mindenkit, szeretet hatására mindenkiből elöjön ez a fajta lény, de az egó a következő pillanatban elnyomja és azt csak nagy oltással lehet áttörni.
2014. aug. 20. 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:

"Utálom ha fogdosnak vagy hozzám érnek de azt is ha csak egy darab húsnak néznek.Megalázónak tartom"

Nem attól lesz nő valaki, hogy hagyja magát megalázni!

Nézd, nekem fogalmam sincs, hogy mit jelent "igazi" nőnek lenni, de marhára nem is érdekel. XX kromoszómával születtem, tehát nő vagyok, és minden, amit csinálok, az nőies. Pont.

2014. aug. 23. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!