Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki imádja a kutyákat, de az...

Aki imádja a kutyákat, de az embereket úgy általánosságban OK NÉLKÜL utálja az csak simán szeret gyűlölködni?

Figyelt kérdés
Az világos, hogy könnyebb kezelni valakit, akinek nincs igazi személyisége és nem száll vitába velünk, de akkor ez most azt jelenti, hogy túl egoisták vagyunk ahhoz, hogy másokat is elfogadjunk önmagunkon (meg a kutyán) kívül?
2014. okt. 13. 19:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Konrad Lorenz-től csak A Civilizált emberiség 8 Halálos bűnét olvastam, ha már így kérded. Dominanciaelv, neveléstörténet. Látom foglalkozol ilyenekkel és ez tök jó, csak az egészet nem ezért kezdtem el boncolgatni:)

Viszont arra, hogy valaki OK NÉLKÜL miért utálja a 'C'-ket, a 'Zs'-ket, sőt még a saját családjával is miért távolságtartó, vagyis miért ilyen "furcsa", de a kutyát azt szerelemmel szereti, nem igazán tudtam rájönni.

Bár azt hiszem csak simán nem túl okos ember.

2014. okt. 16. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:
60%
Azért mert a kutyák értelmesebbek mint néhány ember
2014. okt. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!