Miért mennek az emberek ilyen lassan?!
azért 'kell' sietni, mert nem akarom a fél napomat tömegközlekedéssel meg sétálgatással tölteni, vannak fontosabb dolgaim is. (természetesen nem arról beszélek, amikor valaki mondjuk egy szép füves részen sétálgat, azért, mert az kellemes, hanem amikor mondjuk a legforgalmasabb aluljáróban nem képes rendesen haladni és ezzel akadályozza a többieket.)
és igen, néha nehéz kikerülni őket, mert sokan vannak, általában nagy helyet foglalnak el és amikor mögéjük kerülök, szeretnek hirtelen irányt váltani, hogy nekem ütközzenek. nem szeretek szlalomozni, azért, mert egyesek lomhák és nehéz cipelni a testüket. ha nehéz a testük, ne menjenek utcára. ha dagadtak, fogyjanak le, de ne akadályozzák a többi normális embert.
Rám például még régebbről ragadt rám, hogy lassan sétálgatok. Szívbeteg vagyok, és még a műtéteim előtt nagyon rosszul voltam, két méter után úgy éreztem magam, mint más egy maratoni táv lefutása után. Így egyértelmű, hogy nem sprinteltem sehova...
De nyilván nem szoktam mások elé "kiugrani", hogy akadályozzam őket a normális/gyors (kinek mi) haladásban. Egyébként tényleg, ahhoz kinek mi köze, hogy mennyire érek/érünk rá, mi "lassúak"? Én inkább elindulok 1 órával korábban, de szeretek kényelmesen, lassan haladni, figyelni a körülöttem zajló eseményeket, nem minden elől elrohanni.
Akinek nem sürgős, az minek rohanjon. Nem rohanhat mindenki azért, mert neked rohannod kell. Mindenkinek más a normális tempó. Nem lehet mindenki olyan, mint te.
Egyébként meg autóknál sincs kötelező minimum haladási sebesség, csak igen kevés úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!