Miért nem szólít a keresztnevemen?
Igen - de lehet, hogy csak a viszonzásodon múlik ez.
Ha kifejeznéd, hogy fontos neked ő és elmondanád, mire vágysz vele kapcsolatban, akkor talán nem csak az egyik lennél.:)
Nem lehet, hogy nem tudja? :D Bemutatkoztál már neki?
(Ha belegondolok, ez mégse annyira vicces, mert a mai világban vannak olyan "párkapcsolatok", amikből simán kinézek ilyet.)
Igen, ismerősök vagyunk. Szoktunk privátban levelezgetni, de mindig csak úgy becézget, ahogy leírtam. Eleinte nagyon örültem ennek, mert azt hittem, fontos vagyok a számára (úgy tűnt), de talán csak egy max két alkalommal szólított a keresztnevemen, még megismerkedésünk elején, de azóta folyton csak becézget.
Én azokat, akik fontosak a számomra, a keresztnevükön szólatom, mert ezzel - úgy gondolom - azt is jelzem, hogy van annyira fontos a számomra, hogy megjegyezzem a nevét. Persze, nyilván tudja, hogy hívnak, hiszen ránéz arra, ki küldte a privátot, szóval nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!