Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire változhatnak meg az...

Mennyire változhatnak meg az emberek?

Figyelt kérdés
Régen volt egy fiatalkori szerelmem,az első igazi szerelmem.17 évesek voltunk amikor jártunk,de szakítanunk kellett mert a szülei halála miatt Erdélybe költözött a rokonaihoz,és nem akart távkapcsolatot,mondván hogy ne vesztegessem az időmet rá.Utána másfél évig nem tudtam egyetlen fiúra sem úgy nézni.Most megtudtam,hogy vásárolt Pesten egy lakást és újra ideköltözik.A régi ismerőseit megkérdezgettem,hogy mit tudnak róla,lenne-e értelme felkeresnem és beszélnem vele(Nem akarom felkeresni,ha barátnője van,mert most sem tudnék rá úgy nézni,mint csak egy "barátra").Az ismerősei mondták,hogy amennyiben lehet hanyagoljam mert elég zűrös lett az utóbbi években.Mondták,hogy jelenleg is nyomoz a Román rendőrség utána nagy értékű sikkasztás,adócsalás,megvesztegetés és más dolgok miatt,és megvan az esélye annak is,hogy ülni fog.Kint alapított egy kisebb autószerelő műhelyt ami mára már egy viszonylag nagy céggé nőtte ki magát,15-20 műhelyjel szerte Romániában.A barátai szerint a pénz teljesen megváltoztatta.Mennyire tud megváltozni az ember?Az a fiú akit én ismertem és szerettem soha nem tett volna hasonló dolgokat.Lehet,hogy egy csak belevitték a rosszba,de belül még mindig ugyanaz a kedves ember?
2014. okt. 8. 20:24
 1/3 anonim válasza:
Szerintem keresd fel:) mert lehet hogy egy régi barát és Te elég közeli vagy neki jott tenne egy jo beszélgetés vele! Meg azeket mind tőle megtudnád kérdezni tőle hogy igazak e vagy nem. Bármikor megtud változni egy ember. Es majd ha beszélsz vele észre fogod venni a változást. Sajnálom a szüleit nem kis tragédia érte. De biztos örülne annak ha beszélnétek:) ez a véleményem. Sok sikert.
2014. okt. 8. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
te ezt kajakra elhiszed hogy valaki 17 evesen 20 muhelyt alapitott? :D Amugy meg a rossz iranyba konnyu valtozni, en nem keresnem fel az tuti, meg a vegen teged is lehuz az o szintjere.
2014. okt. 8. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
17 évesek voltunk amikor jártunk,de ennek mér 6 éve.A cége és az előélete nem hit kérdése,hanem köztudott dolog.
2014. okt. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!