Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miben más egy mélyérzelmü...

Miben más egy mélyérzelmü ember egy "normálisnál? "

Figyelt kérdés

apum sokszor hangsúlyozza, hogy mélyérzelmü vaguok, de ötletem sincs, hogy ezzel miben lennék másabb..

a normális válaszokat elöre is köszönöm!

#érzelem #tulajdonság #mélyérzelmüség
2014. okt. 8. 09:27
 1/5 csabika1971 ***** válasza:

A mély érzelmű ember annyiban más a többieknél, hogy sokkal érzékenyebben reagál minden érzelmet kiváltó dologra.

Pl amin valaki csak elszomorodik, ő sírva fakad.

Ezért minden olyan dolgot ami valami érzelmet vált ki, ő sokkal nagyobb átéléssel teszi. Ennyi.

Pl az ilyen emberekből lesznek általában a legnagyobb humanitárius segítők, a másokért önzetlenül cselekvők.

2014. okt. 8. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszi szépen a választ! :)
2014. okt. 8. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Az #1-hez hozzátenném, hogy a mély érzelmű emberek ezen kívül még empatikusabbak, megértőbbek is valamilyen szinten mások iránt. Talán ezért fogékonyabbak jobban a segítő tevékenységekre.

Persze ez nem minden ilyen emberrel van így, mert ha a mély érzések szarkazmussal vagy valamilyen lelki betegséggel párosodnak, akkor lehet, hogy egy nagyom magányos emberről beszélünk, mély érzelmekkel.

2014. okt. 8. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is az amit a második írt, hogy empatikus, figyel mások érzéseire, jobban meghallgatja a másikat, lelkizik stb.

Van ilyen izé ami alapján az embereket 4 színbe sorolhatjuk. Ők a zöldek. Én is zöld vagyok.

A piros vagx kék, már nem tudom, az meg ilyen törtető. A suliban a buzgómócsingok ilyenek.

2014. okt. 8. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2014. okt. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!