Hogy lehetek ilyen hülye, hogy az itteni kérdések felidegegesítenek?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, melyik kategóriában nézelődjek, mert konkrétan vannak olyan részlegek, ahol minden kérdésnél fogom a fejem. (pl. szex, szerelem)2014. okt. 7. 21:37
1/6 anonim válasza:
Inkább röhögj rajtuk. Mint én és sokan mások is. :DD
2/6 anonim válasza:
azokon én is fogom,és reménykedek hogy hátha az én gyerekeim ennél okosabbak lesznek
3/6 anonim válasza:
első vagyok,rőhőgni én is szoktam
4/6 anonim válasza:
konkrétan melyik kérdésen húztad föl magad
5/6 anonim válasza:
Szerintem a kérdések 95% a ilyen esetben annyira erőltetett és szánalmas, hogy nem is értem, hogy ezen hogy lehet nevetni... Én is néha sok kérdésen felhúzom magam, és ilyenkor kívánnám, hogy bárcsak szerkesztő lennék és törölném az összes ilyen mocskot a f#szba...
6/6 anonim válasza:
#5 Ezért nem csipázom a moderátorokat. Jelented a kérdést, szart sem tesznek.
Egyébként szerintem azért, mert ez mutat önmagában valamit... Persze van, ami trollkodás, de jónéhány ember Tényleg Ennyire ostoba/szánalmas/szadista/életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!