Miért van az hogy engem mindig mindenki utál?
Figyelt kérdés
Általános iskolában, középiskolában, mindig a gonoszkodások, és a gúnyolódások célkereszttüzében álltam, de soha nem értettem miért, nem bántottam soha senkit, pusztán próbáltam beilleszkedni, de mégsem voltam soha a többiek kedvence! Az utóbbi években, a sokéves gyötrések után, teljesen másképp állok dolgokhoz, néha talán kissé vehemensebb is vagyok ( persze pusztán verbálisan). Veletek fordult elő ilyen? Mit gondoltok erről az egészről?2014. okt. 3. 17:13
1/3 anonim válasza:
Engem is mindenki utál pedig soha senkinek egy rossz szót se szóltam. Van aki nem is ismer még is utál. Gondolom azért, mert ronda vagyok.
2/3 anonim válasza:
Engem jogosan utálnak. :) És igen erre büszke is vagyok, mert nehéz volt elérnem.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
- ha mindenki utál, akkor nem biztos, hogy ez a mindenki hibája.
- vagy csak mindig rossz környezetbe/társaságba voltál.
Olyan nincs, hogy mindenki utáljon.
3/3 anonim válasza:
Akiket utálnak (engem is) ott rendszerint van sok olyan is aki szeret! Még nem kerülhettél olyan helyzetbe,hogy meglásd ki az aki szimpatizál veled.Ne csüggedj, a csupa szív emberek elbújnak mert félnek a kihasználástól és csak akkor jönnek elő ha szükség van rájuk.Mihelyt elvégzik a dolgukat azután rögtön lepucolnak,vagy barátokká válnak! Miért is utálhatnak:mert kimondod amit gondolsz,nem hagyod magad kihasználni,irigyek rád valami miatt és még sorolhatnám... Legyen fontos az életedben,hogy ne bánd meg a tegnapelőtti döntéseidet és ha hibás volt se keseregj miatta,mert a tudat elégedetté tesz és lesz kiegyensúlyozott életed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!