Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hisz engem szinte...

Miért hisz engem szinte mindenki visszahúzódónak?

Figyelt kérdés
oké, csendesebb vagyok, de csak azért mert én nem akarok a sok ökör után menni akik folyamatosan csak ordítással, erőszakkal tudnak véleményt nyilvánítani. Bárki eltud velem beszélgetni értelmes témákról illetve soha nem hagyom magam, tehát a véleményemnek hangot adok. De mégis, akik nem ismernek, vagy csak nem régiben ismertek meg, mindenki azt gondolja rólam, hogy egy visszahúzódó kis nyomi vagyok (sajnos, ez az emberi tulajdonság véleményem szerint együtt jár a más emberek általi lenézéssel)
2013. aug. 14. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és örülök neki, hogy ilyen vagyok, nem akarok sem ezen változtatni, sem azon, mások hogy ítélnek meg emiatt. Ha lenéz, hát lenéz, pont az ilyen emberekre nincs szükségem magam körül, tehát még jó is, hogy elkerül. :D
2013. aug. 14. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes a viselkedésed, nem vagy visszahuzódó, csak éppenséggel nem akarsz feltünõ lenni és te csinálod jól,maradj is ilyen.
2013. aug. 14. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
igen, nem akarok beállni a "sorba"
2013. aug. 14. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, pedig nem is ismernek, de ilyenek ne is ismerjenek meg, hanem inkább kerüljenek:D Ha annyira nagyok és tudnak pofázni, akkor ismerkedni is tudjanak már. Nem kell velük foglalkozni én közben építgetem az életem és el vagyok azokkal, akik valóban ismernek. Felesleges felszínes kapcsolatokra amúgy se tartok igényt.
2013. aug. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!