Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják a pasik az...

Miért utálják a pasik az aranyos jelzőt?

Figyelt kérdés

2014. okt. 2. 21:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Öö azt írjátok, hogy ha egy olyan lány hív aranyosnak semmi nem lehet a dologból. Igen én is szoktam olyanokra mondani , hogy aranyos (fiúk) akik tényleg azok és nem lenne. DE nekem tetszenek ettől függetlenül az aranyos fiúk és attól még lennék együtt valakivel, hogy aranyos. Na értitek pl nekem az olyanok tetszenek akiknek ARANYOS az arcuk , de attól még férfiasak (test,öltözködés,viselkedés stb.)
2014. okt. 3. 16:47
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Na de ők sokszor nem azt várják el maguktól, hogy "aranyosak" legyenek. Én is szeretem az aranyos/vicces/jófej típusúakat, sokkal jobban mint a keménykedő műmájereket, de ők ahogy megfigyeltem, sokszor nem erre szeretnének törekedni:) Ez olyan mintha egy lány dögös nehézbombázó végzetasszonya akarna lenni, akkor ilyesmi bókoknak örülne jobban, nem annak, ha lecukizzák. Én így fordítottam le magamban:)
2014. okt. 3. 16:56
 23/24 anonim válasza:
akkor mit mondjunk? :D
2014. okt. 11. 21:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Na azért drága, mert egy kiskutya lehet aranyos, egy kölyökmacska is, de mi férfiak nem szeretjük a kicsinyítőképzőket, hiszen a lelkünk mélyén arra vágyunk, hogy Ti nők felnézzetek ránk, erősnek és biztonságot sugárzónak véljetek bennünket. Persze kedves férfitársak, szálljatok magatokba, hogy kinek-kinek mennyire sikerül ez, mennyire van tartásotok :) Mennyire szolgáltok rá.

De én spec pont ezért kértem ki magamnak nemrég egy nőnél a learanyosozást.

:)

2014. okt. 12. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!