Miért utálják a pasik az aranyos jelzőt?
Olyan valakikre, valamikre, akiket, amiket szeretek.
De jó, akkor soha többet nem mondom hímneműre, hogy aranyos, nehogy az egója megsérüljön! :D Értem én!
egyébként engem csak akkor zavar hogyha többet akarok a csajtól mint barátság
amúgy nincs bajom vele :D
15!
Édes kedves kicsi gyermekem! Akkor mi a szótő ott? :)
Ha "aranyosnak" hívnak, tudom, hogy szó sincs vonzódásról. Ha egy olyan lány hív aranyosnak, aki tetszik nekem, egyértelmű hogy nem lesz semmi a dologból.
Egy számukra vonzó srácot nem fognak aranyosnak hívni a nők. Egy vonzó srác férfias, szexi, nem cuki, vagy aranyos.
Az aranyos jelző tipikusan akkor jön elő, amikor a srácok tudtára akarják adni, hogy nem lesz semmi.
Esetleg előfordulhat "kötelező bókolásnál", mikor úgy hozza helyzet, hogy valamit dícsérni kell, de semmi sem jut eszedbe, úgyhogy inkább előhúzod a legfelszínesebb, legelcsépeltebb szöveget, amit csak ismersz. "Nagyon aranyos vagy!".
Ha egy szórakozóhelyre szeretném átültetni a dolgot:
Aranyos vagy = Ne is próbálkozz. Nem jössz be, szerintem ronda vagy, de ahhoz nem eléggé, hogy bunkón lekoptassalak.
Gyakorlatban csak olyanoktól hallottam ezt a szót, akik erősen éreztették hogy nem akarnak semmit. És bármi pozitívat, bókot, stb-t kaptak, letudták hogy "köszi, aranyos vagy".
Magyarul ja, aranyos lehet a kiskutyád, de egy férfi az nem aranyos. A férfi az férfias, ha valaki ezzel jön hogy "aranyos vagy" akkor az tényleg egy tökön rúgással ér fel.
#10-es igen a puha nemesfém amire egykor valaki azt mondta h igen ez hihetetlenül értékes, akkor se hangzik jól
de nem elég a szótőre figyelni nem mindegy h arany, aranyos vagy aranyoska, mert ezeknek már is más az értelme
íz meg íztelen, nem sok vizet zavar a szótő az utolsónál
az aranyosról pedig mindig az jut eszembe, hogy jaj de szépen próbálkozol, mint egy kis kutyuska
a cukit tartanám közel ehhez, de attól már a hideg is kiráz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!