Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, hogy mindig a...

Normális az, hogy mindig a negatív szereplőknek szurkoltam?

Figyelt kérdés
Bármilyen filmben,vagy sorozatban mindig a gonosz/negatív karaktereknek szurkoltam,és mindig ezek a karakterek tudtak igazán megfogni.Más is van így ezzel,vagy klinikai eset vagyok? :)
2014. szept. 30. 14:30
 1/7 csabika1971 ***** válasza:
Dehogy. De nem tudom hány éves vagy, hogy ilyent kérdezel. A mai napig van, hogy a gonosznak drukkolok mert addig izgalmas a film amíg ő van, mert ha neki bevégezte akkor jön a "happy end".
2014. szept. 30. 14:38
 2/7 csabika1971 ***** válasza:
*...mert ha ő bevégezte akkor jön a "happy end"
2014. szept. 30. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Dehogy. Én egyenesen szerelmes voltam annak idején Imhotepbe. Mármint az emberi külsejébe, nem amikor már szétrohadt. :-D

A Paradicsom meghódítása című filmből pedig Moxica karaktere fogott meg nagyon, Colombus hozzá képest puhánynak tűnt.

Az István a királyból sokkal jobban bejött Koppány, hozzá képest meg István tűnt nyálasnak.

Ok. tudom, hogy csak ilyen éles személyiségbeli eltérésekkel tudták érzékeltetni a jót és a rosszat a néző számára, de lényeg, hogy nem vagy ezzel egyedül és ennek biztosan oka van.

2014. szept. 30. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert a gonosz karaktereknek volt motivációjuk, céljuk. A jó karakterek meg csak voltak, jók voltak mert ez volt a dolguk.
2014. szept. 30. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok.Az szokott lenyűgözni,hogy általában nagyon profik,hidegvérűek és szervezettek ezek a szereplők.
2014. szept. 30. 15:04
 6/7 csabika1971 ***** válasza:

Gondolom a gonosz szervezettségének és profizmusának ábrázolása abszolút nem véletlen. Hisz mennyivel izgalmasabb ha a jó karter reménytelen tűnő csetlését-botlását nézni.

Mármint milyen lenne fordított esetben?

2014. szept. 30. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális :)

Én is így vagyok vele :D

A gonoszak jobban megfognak,nekik van motivációjuk,céljuk

az ő karakterüket jobban megtudom érteni.

2014. okt. 1. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!