Ennyire buta ez a nő?
Nem tudtam milyen kérdést tegyek fel, mert komolyan ledöbbentett amit szombaton éltem át. Kb. 1 hónapja a körmös csajnál (akihez már 2 éve járok, ott szolizok, ott vásárolok ékszert is a szalonjában), 1 órán át nézegettem az avon katalógust. Pár dolgot kiválasztottam, fél áron voltak, örültem is neki. Ő felírta egy papírra őket. Azóta ki is ment a fejemből. Szombaton voltam nála, hogy megjöttek már az avonos cuccok? Ő erre halál nyugodtan mondta: "Ja, elfelejtettem mindenki rendelését leadni, mire szóltam a csajnak, aki intézi már késő volt".
Se bocsi, se ne haragudj, nem szólt előre hogy nem lesz. Úgy érzem át lettem verve. Eddig már nagyon sok pénzt ott hagytam nála, ő meg arra sem képes hogy leadja a rendelést. És csodálkozik, hogy egyre kevesebben járnak el hozzá. Komolyan vannak ennyire nemtörődöm, lesza.rós emberek? Vagy csak én vagyok olyan hogy odafigyelek ilyen és ehhez hasonló dolgokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!