Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire buta ez a nő?

Ennyire buta ez a nő?

Figyelt kérdés

Nem tudtam milyen kérdést tegyek fel, mert komolyan ledöbbentett amit szombaton éltem át. Kb. 1 hónapja a körmös csajnál (akihez már 2 éve járok, ott szolizok, ott vásárolok ékszert is a szalonjában), 1 órán át nézegettem az avon katalógust. Pár dolgot kiválasztottam, fél áron voltak, örültem is neki. Ő felírta egy papírra őket. Azóta ki is ment a fejemből. Szombaton voltam nála, hogy megjöttek már az avonos cuccok? Ő erre halál nyugodtan mondta: "Ja, elfelejtettem mindenki rendelését leadni, mire szóltam a csajnak, aki intézi már késő volt".

Se bocsi, se ne haragudj, nem szólt előre hogy nem lesz. Úgy érzem át lettem verve. Eddig már nagyon sok pénzt ott hagytam nála, ő meg arra sem képes hogy leadja a rendelést. És csodálkozik, hogy egyre kevesebben járnak el hozzá. Komolyan vannak ennyire nemtörődöm, lesza.rós emberek? Vagy csak én vagyok olyan hogy odafigyelek ilyen és ehhez hasonló dolgokra?

2014. szept. 29. 11:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azért a páromon keresztül, mert ő a szomszédos boltban dolgozik, így könnyen elérte őt. Ha éppen munkába sietek, sokat számít az a fél óra. Az egyik rokonom most lett körmös, és sokat gondolkodok azon, hogy átmegyek hozzá. És igen, valószínűleg kibeszél, ezért sem mondok neki olyan dolgokat. Amikor elkezdte ezt a szakmát, és megnyitott nagyon normális volt. Nem értem mi történt vele.
2014. szept. 29. 12:22
 12/14 A kérdező kommentje:
nem flegma velem, csak nagyon megváltozott, védeni se akarom, de megkedveltem őt, és a múltkori dolgok kiábrándítóak voltak számomra.
2014. szept. 29. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit gondolkozni, egyértelmű h a rokont választanám, benne inkább megbíznék, pláne ezután. Plusz ha már unszimpi a viselkedése akkor egy forintot sem akarnék ott hagyni nála.
2014. szept. 29. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Talán pont azért, mert kisebb település, és tudja, hogy nincs túl nagy helyi választék a kozmetikusokból, nem is görcsöl rá hogy megtartsa a vendégeit, mert kihez mennének máshoz... Szerintem ezért volt flegma. Nagyobb városban ahol több a konkurencia, nagyobb a verseny, ott ezt nem tehetné meg ha nem akar éhenhalni, de így megteheti, bár tény hogy nem túl szép dolog. Én inkább utaznék de nem járnék ilyenhez, aki belekényelmesedik a jó dolgába.
2014. szept. 29. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!