Titeket nem idegesít hogy sportembereknek mondják magukat a lovaglók, pókerezők, billiárdozók?
nem feltétlen kell hogy legyen testedzés....
Lövészet hogy lenne már sport LOOOOOOOOOL
Edzem a mutatóujjam?
Az a te bajod, hogy még nem lovagoltál. Én is azt hittem, hogy a lovon csak ülni kell, amíg ki nem próbáltam. Nem vagyok lovas, de életemben próbáltam már, hát meglepődtem rendesen. Ügetéskor folyamatosan fel-le kell magad tolnod a lovon, mintha guggolásokat végeznél. Nem tudom jobban elmagyarázni, aki lovagol, biztos kineveti a szavakat, amiket használok, de az ügetésnél nagyon odaverődnél a lóhoz, ha nem guggolgatnál. Felállsz félig, leülsz, és így tovább. Nem szó szerint felállsz, de elemelkedsz az állattól, megtartod magad combizomból, és még egyensúlyozol is, majd visszaülsz. De a lovasoknak meg mondom, hogy ezt valaki nem tudja, aki még nem lovagolt, magyarázzátok el neki, különben honnan kéne tudnia?
A sakkozás és a biliárdozás témájában - leszámítva a stílusodat - egyetértek veled. Szerintem az sport, ahol az izmaid dolgoznak, erőt fejtesz ki.
Annak, aki kérdezte, hogy a kertásás sport-e: igen. Ha te minden reggel 9-től 10-ig sportszerűen kertet ásol, akkor az sport.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!