Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít hogy...

Titeket nem idegesít hogy sportembereknek mondják magukat a lovaglók, pókerezők, billiárdozók?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

[link]

nem feltétlen kell hogy legyen testedzés....

2014. szept. 27. 22:33
 22/28 A kérdező kommentje:

Lövészet hogy lenne már sport LOOOOOOOOOL

Edzem a mutatóujjam?

2014. szept. 27. 22:46
 23/28 anonim ***** válasza:
Csak ennyi reakció telik ki tőled, miközben rámutattam, mekkora hülyeség az, ahogyan gondolkodsz? Kb. az ókori olimpiák óta nem volt szokás annyira beszűkültem gondolkodni a sportról, ahogya Te mutatod, de ettől függetlenül biztosan neked van igazad... csak éppen nagyon gyengén érvelsz.
2014. szept. 27. 22:56
 24/28 anonim ***** válasza:
Te tényleg egyetemre jársz? Aktívan lovagoltam is, úsztam is. Mindkettőt sportnak tartom. Szakács vagyok ezek mellé. Tudod, kilométereket szaladgálunk, nehezet emelünk, az agyunkat és a memóriánkat is edzésben tartjuk néha igencsak extrém körülmények között. El is fáradok benne. Akkor a te logikád szerint én hivatásos sportoló vagyok a szakmám miatt? :D
2014. szept. 28. 04:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Az a te bajod, hogy még nem lovagoltál. Én is azt hittem, hogy a lovon csak ülni kell, amíg ki nem próbáltam. Nem vagyok lovas, de életemben próbáltam már, hát meglepődtem rendesen. Ügetéskor folyamatosan fel-le kell magad tolnod a lovon, mintha guggolásokat végeznél. Nem tudom jobban elmagyarázni, aki lovagol, biztos kineveti a szavakat, amiket használok, de az ügetésnél nagyon odaverődnél a lóhoz, ha nem guggolgatnál. Felállsz félig, leülsz, és így tovább. Nem szó szerint felállsz, de elemelkedsz az állattól, megtartod magad combizomból, és még egyensúlyozol is, majd visszaülsz. De a lovasoknak meg mondom, hogy ezt valaki nem tudja, aki még nem lovagolt, magyarázzátok el neki, különben honnan kéne tudnia?

A sakkozás és a biliárdozás témájában - leszámítva a stílusodat - egyetértek veled. Szerintem az sport, ahol az izmaid dolgoznak, erőt fejtesz ki.

Annak, aki kérdezte, hogy a kertásás sport-e: igen. Ha te minden reggel 9-től 10-ig sportszerűen kertet ásol, akkor az sport.

2014. szept. 28. 20:12
 26/28 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
jajh de jó itt a flamewart olvasni :D keep going
2014. okt. 12. 22:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Próbálj meg fél órán át kengyel nélkül könnyűügetni, tehát úgy felemelkedni-leülni a nyeregben, hogy csak a comboddal tartod magad, és visszatérünk a kérdésre:). De tudod mit nem is kell fél óra, az is bőven elég, ha csak egy ütemen keresztül megcsinálod normálisan.
2014. okt. 30. 09:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, utolsónak igaza van, de az olyan dologban egyetértek a kérdezővel, mint például a sakk.
2014. okt. 30. 12:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!