Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít hogy...

Titeket nem idegesít hogy sportembereknek mondják magukat a lovaglók, pókerezők, billiárdozók?

Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 19:18
1 2 3
 11/28 piriiiiii ***** válasza:
Te sem ültél még lovon. Vagy ha ültél is, biztosan pónin, fordítva.
2014. szept. 27. 21:27
 12/28 piriiiiii ***** válasza:
94%

Btw, ahhoz, hogy fent tudj maradni a mozgó, élő lovon, erőteljes lábmunkát kell végezni (magyarul azzal kapaszkodni), ennek következtében a törzs, és tulajdonképpen az egész test igénybe van véve. Az egyensúlyhoz pontos tartás kell, a sarkat le kell szorítani, a kezet tartani, a fejet fel. Na meg követni a ló mozgását, ami egy folyamatos ritmus. Ez hogy ne lenne már sport?!

Mindezentúl, ahogy írtam, szellemi munka is van a lovaglásban, nem is kevés! Két aggyal kell egyszerre gondolkodni, a sajátoddal, és a lovadéval. Olyan ez, mint autót vezetni, ott is millió dologra figyel az ember.

2014. szept. 27. 21:35
 13/28 A kérdező kommentje:
én robogóval járok minden nap egyetemre akkor én is egy nagy sportoló vagyok? Minden nap kemények edzek?
2014. szept. 27. 21:39
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Tehát logikád alapján mi is lenne a sport definíciója? Még sehol sem olvastam.
2014. szept. 27. 21:44
 15/28 piriiiiii ***** válasza:
Hát azt, hogy Te akárhogyan is keményen eddz, valahogy nem tudom elképzelni, mert halvány lila fingod sincs a mozgásról.
2014. szept. 27. 21:45
 16/28 A kérdező kommentje:
robogó=ló. Ülni kell valamin ami visz ide oda. Nagy sport...
2014. szept. 27. 21:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Még egyszer: definiáld Te, hogy mi a sport. Védd meg az álláspontodat.
2014. szept. 27. 21:59
 18/28 anonim ***** válasza:
De, mert a póker, billiárd, sakk, stb. inkább szellemi tevékenységnek mondható.
2014. szept. 27. 22:20
 19/28 A kérdező kommentje:
sport amiben mozogni kell és lefáraszt és TE mozogsz nem egy valami amin ülsz...
2014. szept. 27. 22:24
 20/28 anonim ***** válasza:

Pont azt írta le az 5., hogy mennyire lefáraszt a lábmunka lovaglásnál (ezt meg tudom erősítne). Istenem...

De akkor szerinted nem sport a lövészet, az íjászat, de sport a hólapátolás, a költöztetés és a kerti munka.

2014. szept. 27. 22:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!