Titeket nem idegesít hogy sportembereknek mondják magukat a lovaglók, pókerezők, billiárdozók?
Nem. Egyébként a lovaglás olimpiai sport.
De ha ennyire bajod van ezekkel akkor áruld már mi a sport! Az ami erőkifejtéssel jár? Akkor az árok ásás is sport? Vagy reggeli erőlködésed a budin az is sport?
Egyébként meg hallottam már olyat is, hogy csak az a sport amit labdával játszanak, mert a többi mind csak erőkifejtés.
Látom nagyon a lelkedbe gázoltak az egyik válaszodra adott reagálásokkal, hogy feltetted ezt a kérdés.
Nem. Heti háromszor két órát lovaglok, díjugrató versenyekre járok. Egy lovasSPORT egyesület tagja vagyok.
Az olimpián is szerepel a díjugratás, millitary, díjlovaglás. Egyszer ülnél fel egy lóra, szerintem egész nap egy helyben álldogálnál, annyira nem tudnál mozdulni az izomláztól.
A pókert és a billiárdot nem tartom kifejezetten sportnak, de engem aztán nem zavar, ha sportembereknek mondják magukat. Bár ahogy látom, neked komolyan megzavarta a lelki békéd a ~három órája feltett kérdésem.
Minek idegesítene?
A lovaglás izomlázat okozó, fizikai aktivitást igencsak igénylő (ezentúl szellemit és lelkit is, tehát ez egy kivételes) sport.
"a lovaglás hogy lenne már sport omg lol... A lovon kell csak ülni és ennyi, a ló sportol nem a lovas."
- Pont ennek ellenkezőjét írta le az 5. válaszoló, illetve igazolhatja bárki, aki valaha lovon ült. Miért kezdeményezel vitát ilyen témában, ha semm iismereted sincs, illetve nem tudsz felfogni egy pársoros szöveget?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!