Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy reagáltok a lábszagra?

Ti hogy reagáltok a lábszagra?

Figyelt kérdés

Ha pl átmegy valaki hozzátok, ti hogyan reagáljátok le, ha büdös a lába?

Illetve, Titeket zavar, ha valaki egy évig megállás nélkül ezt ragozza, hogy nekik büdös a lábuk?

Engem nem zavar, ha valakinek ilyen gondja van, nem is teszem szóvá, még ha nagyon közeli ismerős is, mert tudom mennyire kellemetlen nekik.

Az se zavar, ha azt mondja EGYSZER cipőlevétel után, "Jujj, büdi a lábam, bocsi!"

Amit viszont nem szeretek, ha valaki egy órán keresztül ragozza, és esetleg valaki, aki meg érzi a szagot meg poénosan reagálgat rá és fél óráig csak az a téma, hogy büdi van... Rejtélyes módon olyankor a lábszag is zavar.

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. szept. 26. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy. :)
2014. szept. 26. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem sajnos rendkívüli módon irritál. Erről nem tehetek. De tudok magamon uralkodni és próbálok nem reagálni rá. Tudom nem mindenki tehet róla, sőt bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen.

Ez a dolog más dolgokra is igaz. Ezért vagyunk emberek. Tudunk kompromisszumokkal, alkalmazkodással élni.

2014. szept. 26. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

Nem kötelező elviselni a lábszagot.

Mivel mi a lakótársammal kialakítottunk egy házirendet, amelyben külön kiemeltük, hogy cipőlevétel még a bejárati ajtónál kötelező (sok ismerősünk sz_rt erre a dologra, és a retkes, saras cipőjükkel végigjárták a padlót), ezért kénytelenek vagyunk az esetleges lábszagot néha eltűrni, de legtöbbször én kedvesen figyelmeztetem a vendégeinket (mivel közeli ismerősök, sértődés nélkül meg lehet nekik mondani), hogy ha büdös a lábuk, és ilyenkor némelyikük vagy bocsánatot kér, és szellőztetünk egy napig, vagy más megoldás nem lévén, dezodort fúj a lábára. Az utóbbi erősen megkönnyíti az egy légtérben tartózkodás esélyét. A büdös láb ellen is lehet tenni, nem kötelező másoknak csendben szagolni, ha a büdös lábú illető vendégségbe megy.

2014. szept. 26. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok, hogy inkább nem reagálok rá. Nyilván nem tehet róla az illető, ha egész nap cipőben van, aztán eljön hozzánk és le kell vetnie a cipőjét. De ha én vagyok olyan tapintatos, hogy úgy teszek, mintha nem érezném, akkor ő se tartson róla kiselőadást :)

Egyébként ha otthon vagyunk nálunk és valaki megjegyzi, hogy büdi a lába, akkor én fel szoktam ajánlani neki, hogy adok egy törölközőt és nyugodtan mossa meg a fürdőben.

2014. szept. 26. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
A ciposszekrény mellett van lábspray, ha tényleg büdös akkor szólok neki hogy fújja be a lábát és a cipojét is :D
2014. szept. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!