Miért kuncognak a lányok ha elmegy mellettük egy fiú?
Figyelt kérdés
Ma éppen mentem a boltba és találkoztam 3 csajjal (jó csajok voltak) és nagy beszélgetésben voltak, de mikor elmentem mellettük elhallgattak majd elkezdtek kuncogni. Egy kicsit zavarban éreztem magam, megkérdeztem másokat akik azt mondták, hogy azért csinálják mert nyominak nézik a másikat, de én nem érezném úgy mintha az lennék. Szerintetek miért csinálnak igy a csajok?2014. szept. 25. 21:23
11/12 anonim válasza:
Én ilyenkor megkérdezem hogy, tetszik valami? Ilyenkor lesülnek, ebből látszik hogy csak zavarukban nevetgélnek.
12/12 anonim válasza:
Az az igaz aki azt irta , majd felnőnek. KIs hülye pisis lányok vihorásznak mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!