Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kuncognak a lányok ha...

Miért kuncognak a lányok ha elmegy mellettük egy fiú?

Figyelt kérdés
Ma éppen mentem a boltba és találkoztam 3 csajjal (jó csajok voltak) és nagy beszélgetésben voltak, de mikor elmentem mellettük elhallgattak majd elkezdtek kuncogni. Egy kicsit zavarban éreztem magam, megkérdeztem másokat akik azt mondták, hogy azért csinálják mert nyominak nézik a másikat, de én nem érezném úgy mintha az lennék. Szerintetek miért csinálnak igy a csajok?
2014. szept. 25. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, majd felnőnek.
2014. szept. 25. 21:28
 2/12 anonim válasza:
43%
Mert tényleg nyominak néznek. Te nem tudod hogy milyen gonoszak ezek a csajok. Olyanok mint azok az erőszakos férfiak, akik a haverjaikkal azt figyelik hogy ki hogy néz ki, és megjegyzéseket fűznek hozz. Ilyenek. A csajok szerint dögöljenek meg a 180-nál alacsonyabb/80 kilónál könnyebb/szemüveges férfiak, akiknek nincs bölény feje és bivaly nyaka. Ez kell a lányoknak. Ez van. Hiába 13 éves, ha kinevetnek akkor azt ezért teszik, mert gyakorlatilag a pokolra kívánnak. Ha annyira tetszenél nekik akkor nem röhögnének, vagy odamennének hozzád ismerkedni. Mivel egyik sem történik meg, ezért a helyzet egyértelmű. Nem csoda hogy itt tart az ország, ha ezek lesznek a leendő anyák. Inkább tényleg pusztuljunk ki, minthogy az ezek által felnevelt senkikre bízzuk majd a politikát meg az ország sorsát.
2014. szept. 25. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
zavarukban vihorásznak (nagyon nem nyomiságról van szó, sőt!)
2014. szept. 25. 21:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát ez mind igaz de én nem vagyok egy szemüveges, pattanásos kocka gyerek...inkább sporttal töltöm a szabadidőmet és szerintem ez nem egy rossz dolog
2014. szept. 25. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ketteske elszaladt veled a ló, jaj, férfiak... mint egykori vihorászó jobban tudom, zavarukban van az.
2014. szept. 25. 21:34
 6/12 anonim válasza:
0%
Azért kérdező te nem gondolod, hogy elég érdekes egy zavar az, ha kiröhögik a másikat? Ez olyan, mintha én elkezdenék énekelni ha fáznék. Azért kérdező ezen gondolkozz el. És akkor majd rájössz, hogy kinek is volt igaza. Tudtommal a lányok is emberek és senki ne mesélje már be nekem, hogy egy ember kiröhögi azt, aki miatt zavarban érzi magát. Őszinténm azt sem értem miért kerülnének zavarba egy fiútól. Hiszen velük együtt élnek ebben a világba, 100x láttak fiút. Elég a hazugságokból 67%-os!
2014. szept. 25. 22:00
 7/12 A kérdező kommentje:
De nem szemberöhögtek hanem csak egyszerűen elkezdtek kuncogni amikor elmentem mellettük, rövid csend a nagy dumálás után majd kuncogás, tipikus lány szokás és nem értem miért teszik, ennyi.
2014. szept. 25. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

" ha kiröhögik a másikat" Hogy is lett itt pár perc alatt vágtázó halottkémkém a KUNCOGÁSBÓL, a vihorászásból

kiröhögés ? ? ?

Az tényleg gonoszság, és soha nem szabadna senkinek semmilyen szituációban, mert megalázó.

2014. szept. 25. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Azért, hogy felhívják magukra a figyelmeteket. Nagyon ócska trükk, de mindig bejön, mindig odanéz a fiú, ebből pedig a lányok messzemenő következtetéseket vonnak le :)
2014. szept. 25. 22:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot, választ :)
2014. szept. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!