Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiakat tényleg zavarja,...

A férfiakat tényleg zavarja, ha egy nő anyagilag bőven felette áll?

Figyelt kérdés
Barátnőm (23) randizni ment, és a végén a férfi(36) megmondta neki, hogy szimpatikus, de neki nem tetszik, ha egy nő ennyivel jobban áll nála. A helyzet az volt, hogy barátnőm egy új BMW-vel jelent meg, és mint a beszélgetés során kiderült, neki van már saját lakása, meg "business"-e, és bár a férfinak is megvoltak ezek, mégis látszott, a nő jobban áll. Ez már akkora probléma lenne?
2014. szept. 24. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát...azért egy 23 évesnél szerintem mindig gyanús ha bmw-je és "biznisze" van.

De férfiként én tudom azt mondani, hogy engem zavarna, valahogy én szeretném magam a családfenntartónak érezni, és egy 36 évesnek alapból fura lehet hogy amit ő egy élet alatt épített fel ahhoz a barátnőd már 23 évesen hozzájutott.

2014. szept. 24. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Az exferjemet nagyon zavarta, ahelyett hogy orult volna hogy nem kell alberletre kolteni. Folyton ezen hisztizett, pedig nem ereztettem vele.
2014. szept. 25. 03:01
 3/3 anonim ***** válasza:

midnen férfi más, ezt 23 évesen már tudnia kellene.

visoznt tényleg gyanús lehet ha egy 23 éves lány gazdag is, vagy felvágósnak tűnhet.

2014. szept. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!