Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 16\L Van valaki, akinek...

16\L Van valaki, akinek tetszenék?

Figyelt kérdés
Falun élek, de nagyon közel a városhoz, naponta bejárok. Nem riaszt vissza a kemény munka, sem a fizikai sem a szellemi. Szeretem a focit játszani és nézni is, táncban viszont nem vagyok jó. Nem szeretek buliba menni, iskább baráti körben lenni. Azt mondják nagyon jó a humorom és adakozó is vagyok, mivel a barátokat és osztálytársakat rendsszerint ellátom kajával. Szerintem csúnya sem vagyok, néha megdicsérik a külsőm. Tetszhetek valakinek?

2014. szept. 20. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igazából akárki akármit mond,valamilyen szinten számít a külső kinézet.

A leírtak alapján szimpatikus vagy,sőt szerintem nem csak nekem,de elég sok embernek.

De ,ha te azt mondod,hogy rendben vagy külsőleg és belsőleg is,akkor mi értelme a kérdésednek ?:D

Tetszhetsz bárkinek:) ,de ezt így nehéz megítélni úgy,hogy nem ismerlek/ünk.

Ha pedig a külsődre vagy kíváncsi,akkor csatolj képet. :D

2014. szept. 20. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Magamra ismertem._______. Kivéve h nem falun lakok és nem vagyok lány.xd de minden más klappol:Dddd
2014. szept. 21. 16:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 21. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem a leírtak alapján nagyon tetszel, de kép nélkül nem tudom megmondani. Ha gondolod, küldj:)

16L

2014. szept. 23. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért ne tetszenél? Teljesen rendben vagy, bár ez kevés. Ha küldesz képet, megmondom, hogy külsőre tetszenél-e.
2014. szept. 27. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
így a leírtak alapján nekem is tetszel :) Az a kép tényleg sokat segítene, amúgy meg ha társkeresés céljából kérdezed, akkor jó lenne tudni, az ország melyik részén laksz? Mégha nem is pontosan, csak azért, hogy ha mondjuk miskolc mellett, akkor a győri pasik röktön kiesnek.. érted? :)
2014. szept. 27. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! Az elmondottak alapján, amit írtál, nagyon klassz csaj lehetsz. Nem ismerlek és biztosan egy csomóan írtak neked privátban, de az tény, hogy nekem, igen is tetszenél! Hiszed vagy sem. Csak hát idős vagyok már. :/

Hidd el! Klassz és különleges lány vagy annak alapján amit ide írtál! Ez az én véleményem. ;)

2014. szept. 27. 23:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ez egy valós kiírás, akkor nagyon naív lehetsz, sokan kihasználhatnak.
2014. nov. 2. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!