Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fűt a "Bosszú" éveken át?

Worden kérdése:

Miért fűt a "Bosszú" éveken át?

Figyelt kérdés

Szóval , mindig is egy dagadt visszahúzodo gyerek voltam (14 évesen)

9.-es koromban egy vad idegen gyerek aki 17-18 éves volt rám támadt , el kapta a nyakam, meg rúgott és egy ütéssel el törte az orrom .

Nem ütöttem vissza mert nem volt bátorságom ,pedig egy osztálytársam is velem volt ,de neki se volt ! (Ismétlem nem ismertem az elkövetőt)

Ennek hatására korházba kerültem , jött a rendőrség és ki felvették a vallomásom.(késöbb meg lett az elkövető)

Haza engedtek a kórházból , el kezdtem fogyókúrázni , lefogytam 110 ről 60 Kg ra , nem tudom mi oknál fogva , talán azt hittem akkor többet senki nem köt belém , vagy nem tudom , de a fogyókúra alatt az volta a szemem előtt hogy egyszer addig verem a gyereket míg vért nem köp.

Elkezdtem kondiba járni 1,5 éve .

Azóta rendesen meg "testesedtem" 18 KG izmot pakoltam magamra , és minden edzés elött az van a fejemben , hogy egyszer le ütöm/be csicskítom azt a gyereket.

Mindig ez volt a szemem elött 2,5 éven keresztűl minden nap , most jött a bíróság levele miszerint most 30.-án tárgyalás annyira el pattant valami a fejemben , hogy versenydiétát folytatok (Aki jártas a testépítő témába az tudja miről van szó)

És rendesen félek magamtól , mióta megkaptam a levelet csak az jár a fejembe , hogy azt akarom hogy féljen tőlem , hogy rettegjen.

Az lenne a kérdésem , hogy szerintetek ez normális ?

Gyakran gondolkodok , hogy lehet Pszihológushoz kéne mennem , de nem akarok , elvégre ez a Düh az egész életemet meg változtatta (Jobb irányba)

De annyi minden le forgott már a fejemben , és nem tudom hogy fogok reagálni , ha meglátom a gyerket a bíróságon ...

2014. szept. 19. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szóval emelkedj felül azon, aki megsértett és lépj tovább.
2014. szept. 20. 02:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat , lehet túl kéne lassan lépnem rajta.

Csak számomra tényleg az egész életem meg változott, mivel amikor kövér voltam , csúfoltak ,lelkileg is terrorizáltak (Sulis társak)

És ahogy le fogytam teljesen máshogy állnak hozzám , nem röhögnek ki a hátam mögött , nem gúnyolnak , nem mutogatnak újjal rám .

És ez az egész nekem új , pedig 2 éve már így élek.

És valahogy ezt az egészet valahogy ehhez az esethez tudom kötni , hogy le ütöttek :) Fura egy ember vagyok.

Az utolsó válaszolónak : Tudom milyen érzés én is volt , hogy a tanulásba fojtottam magam , és az volt a szemem elött , hogy jön még egyszer hozzám könyörögni munkáért .

De nekem az valahogy nem volt elég

2014. szept. 20. 11:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló *
2014. szept. 20. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a Skywalker gyerek is pont igy kezdte, bosszut akart allni, aztan nezd meg mi lett belole..
2014. szept. 20. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Az eset után lefogytál 50 kilót, ami (gondolom) jópár hónapba beletelt, aztán 1,5 éve kondizni is kezdtél, és még csak most lesz a tárgyalás???
2014. szept. 21. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha ettől "elfelejted" az esetet, akkor nyugodtan verd meg, de ne a bíróságon, hanem vmikor támadj rá, lehetőleg maszkban és kesztyűben.
2014. szept. 21. 21:50
 17/17 Csiß válasza:
Szerintem már ne pörögj a témán.Örülj neki,hogy jó irányba billentette ki az életed az esemény.Ha tovább punyultál volna most kb 130 kg lehetnél ami már elég durva egy ~21 éves embernél (mondjuk a 110kg se semmi 18 évesen :) ).
2014. szept. 22. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!