Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy álljak bosszút egy ilyen...

Hogy álljak bosszút egy ilyen nőn?

Figyelt kérdés

Régen barátom volt de ma mindent feladott a pasiáért beleértve engem és csak kihasznált de ezt nem mondta el nekem és még etetett is meg folyamatosan hazudott és nagyon sokat áldoztam rá de ő semmivel nem viszonozta

Pacifisták Kíméljenek!

2014. jan. 28. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem pacifizmus, de ne hergeld saját magad, mert magadon állsz bosszút. Az emberi kapcsolatok sohasem teljesen kiegyensúlyozottak, ahogy anyám mondta valamikor: az egyik mindig jobban szeret. Erről azonban nem a másik fél tehet, hanem kizárólag az, aki "jobban szeret", hiszen Ő volt az, aki nem ismerte fel a valós helyzetet, vagy nem is akarta felismerni, vagy felismerte de nem lépett. Fel lehet fogni úgy is, hogy Ő abban az értelemben is hibás, hogy ki akarta sajátítani a másikat és nem vette figyelembe, hogy a másiknak is lehetnek saját érzései (a két egyén érzései meg minek lennének teljesen egyformák ?). Szinte nem is engedte volna meg, hogy a másiknak másféle érzései is legyenek, na de hát akkor meg ez milyen szeretet ??
2014. jan. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!