Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kivel élnél együtt szívesebben...

Kivel élnél együtt szívesebben? Egy RENDMÁNIÁSSAL vagy egy RENDETLENNEL?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 22:54
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

58%-os na ilyen emberrel nem élnék együtt,mint amilyen te vagy!

Már a kommentekből is érződnek az indulatok,és az uralkodási vágyad.

Hát kérlek szépen,mosd el,ha téged ennyire zavar.

Nem szárad bele az életmaradék mivel vizet engedek rá mikor berakom a mosogatóba.

Inkább nap végén vagy elején mikor hogy,szánok egy fél órát mosogatásra,minthogy egész nap azt nézzem,hogy mi van a mosogatóban,ez már beteges,szerintem.

És ha én elmosom,az meg is látszik,ugyanis nem ellötybölöm az edényeket,hanem rendesen elmosom.

Még akik naponta 10szer mosogatnak,hajlamosak felületesen mosogatni,ami érthető is.

Kinek lenne kedve napi 10szer mosogatni,és még tökéletes is legyen?

A rendmániások nem feltétlen tisztaságmániások.

Én szeretem a tisztaságot,és nem tudom elviselni mikor egy rendmániás olyan nagyra van a renddel,amikor kb egy látszólagos takarítást végez.Minden a helyén van ugyan,csak nem tiszta.

De itt a probléma azzal van,hogy másokra erőlteted a felfogásodat,mert egy rendmániás folyton rendet akar maga körül.Még egy tisztaságmániás csak azt szereti,ha valamit megcsinál,akkor az jó legyen.

Engem az zavar,amikor az úgymond rendmániás elmosogat és veszem ki az edényt a fiókból és rajta van a kajamaradék,mert hát a nagy rendmániás csak rendet rakott,de tisztaság az meg nincs.

érthető is,mivel a rend és tisztaság nagyon nehéz egyszerre.Kimeríti az embert.

Egy idő után engem is zavar a rendetlenség,de minden nap ezzel nincs időm se kedvem foglalkozni.Mert az életben ettől sokkal jobb dolgok is vannak.

Nem érdekel,ha nincs megágyazva,a lényeg,hogy az ágynemű,amiben alszom tiszta.

2014. szept. 19. 18:53
 32/38 anonim ***** válasza:
53%

Úristen ki mondta, hogy egész nap a mosogatót nézem? Háromszor eszünk, háromszor elmosogatunk. És nem tudom honnan vetted, hogy aki többször mosogat, az hanyagul, mert ez nem igaz!

Nálad inkább esélyes a hanyag mosogatás, mert háromszor annyi edényt és evőeszközt kell elmosogatnod, mert ezek szerint minden étkezéshez újat fogsz be.

És nem is kértem hogy viselj el, mert szerencsére van olyan aki szeret velem élni. :)

2014. szept. 19. 19:16
 33/38 anonim ***** válasza:
Mivel rendetlen vagyok, ezért egy rendmániással, mert engem nem zavarna,hogy ő elpakol helyettem, de ha egy nálam rendetlenebb ember lenne aki szétdobálná még nálam is jobban a cuccait az idegesítene mert úgyse pakolnám el :D
2014. szept. 19. 19:22
 34/38 A kérdező kommentje:

Az lehet,hogy te 3szor eszel,de nem vagy egyedül,ahogy hallottam.

És nem csak főétkezésnél telhet meg a mosogató.

Nem kértem én sem,hogy élj velem.Ez csak egy felvetés volt,hogy ilyen típusú emberrel nem élnék együtt.

Addig nincs gond,amíg ezek az emberek csak maguktól várják el ezt,de amikor a másikra is rákényszerítik ott van a gond.És sok esetben rákényszerítik.

2014. szept. 19. 19:50
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem kényszerítem rá senkire mert szerencsére a párom is rendszerető (és nem mániákusan, csak szereti ő is ha rend van körülötte), és nem trehány, aki széthagy mindent.
2014. szept. 19. 19:57
 36/38 A kérdező kommentje:
A kérdés nem úgy szólt,hogy élnél e párkapcsolatban ilyen emberrel,hanem élnél e egyáltalán egy háztartásban ilyen emberrel.
2014. szept. 19. 20:42
 37/38 A kérdező kommentje:

Rendszerető,rendmániás.

Ugyanaz.

Te hívhatod pozitívként ezt a jelzőt,attól az értelme még ugyanaz.

De mint mondtam,ha 2 rendmániás él együtt azzal nincs gond,mert nem zavarják egymást.

2014. szept. 19. 20:44
 38/38 anonim ***** válasza:
47%

amikor fősulis voltam, akkor egy rendetlen ismerősömmel laktam, és én is az vagyok. néha kicsit sok volt a kosz, rendetlenség, de mégis sokkal jobb volt, mint most anyámékkal.

anyám állandóan azt lesi, hol nincs kosz, képes azon idegeskedni, h a kutya sáros lábbal feljött a teraszra, és még be is zárja. de a nagymamám is ugyanez.

nem akarom a pszichológust játszani, de aki állandóan azzal foglalkozik,h hol nincs rend, annak egysíkú az élete, vagy csak unatkozik és fontosnak akarja érezni magát.

ezzel nem azt akarom mondani, h éljünk mocsokban.

2014. dec. 7. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!