Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kivel élnél együtt szívesebben...

Kivel élnél együtt szívesebben? Egy RENDMÁNIÁSSAL vagy egy RENDETLENNEL?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 22:54
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Szerintem egy rendmániása csak egy szintén rendmániással érzi jól magát.

Ugyanígy 2 rendetlen is jobban érzi magát együtt.

De egy rendetlennel még mindig könnyebb együtt élni egy semlegesnek:)

2014. szept. 18. 23:44
 12/38 A kérdező kommentje:

Mindenkinek más a fontos.

Nekem van úgy,hogy totál szanaszét van a szobámban minden és úgy edzek,mert nekem az fontosabb,hogy a testemben jól érezzem magam,minthogy rend legyen.

Ha választani kell.

Robotolhatok egész nap a rendért,aminek semmi értelme,mert idővel újra rendetlenség lesz,ha nem érzem jól magam a bőrömben.

Szerintem első a test és a lélek karbantartása.

A környezet ezek után következhet.

2014. szept. 18. 23:46
 13/38 anonim ***** válasza:
Egy rendetlennel. Nem disznóólban élek, de van, hogy valamit később van kedvem eltakarítani, elpakolni, azt addig nem zavar hogy ott van. Na ez egy rendmániás mellett probléma lenne.
2014. szept. 19. 02:40
 14/38 anonim ***** válasza:
44%

Inkább egy rendmániással, mert én is az vagyok. Az meg nem rendetlenség, hogy nem mosogat el maga után, meg nem rakja el a ruháit, hanem lustaság és trehányság.

"Robotolhatok egész nap a rendért"

Ha mindig rend van, mit kellene egész nap robotolni a rendért? :O Ezt sose értettem.

Azt olyan helyen kell, ahol már hetekig nem takarítanak és tiszta dzsuva meg szemétdomb minden.

2014. szept. 19. 07:51
 15/38 anonim ***** válasza:
Inkább rendetlennel. Itt nem egy embertől olvastam, hogy minden étkezés, piszkos tányér, bármi után mosogat, mert zavarja, hogy a mosogatóban van valami, mert fuj koszos Nah azt nem bírnám idegileg :D
2014. szept. 19. 09:19
 16/38 anonim ***** válasza:
46%
15. És melyik az egyszerűbb? Gyorsan pár perc alatt elmosni azt a két "friss" tányért, vagy később a rengeteg beleszáradt ételmaradékos edénykupaccal kínlódni? :D Vagy elpakolni egyből a ruhát, vagy bedobni a fotelbe, és később elrakni ugyanúgy? A rest mindig kétszer fárad.
2014. szept. 19. 09:28
 17/38 anonim ***** válasza:

16. Igenis egyszerűbb elmosogatni mindent napi 1x, mint minden étkezés után mosogatni, mint egy mániás...

Kinek mi. Gondolom a ruhát se mosod ki rögtön.

2014. szept. 19. 09:41
 18/38 anonim ***** válasza:
46%
Nem, de ha levetem elrakom a szennyestartóba és nem a fotelbe vagy a sarokba dobom le.
2014. szept. 19. 09:43
 19/38 anonim ***** válasza:
Jahm és sokkal több munka minden kajálás után mosogatni. Akkor mindig vizet engedni, mosogatni. Mint napi 1x. És nincs beszáradt ételmaradék, egy nap alatt nem szárad meg.
2014. szept. 19. 09:45
 20/38 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mosod ki rögtön a ruhát? Hiszen KOSZOS.
2014. szept. 19. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!