Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kivel élnél együtt szívesebben...

Kivel élnél együtt szívesebben? Egy RENDMÁNIÁSSAL vagy egy RENDETLENNEL?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 22:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
46%
20. Na azért ne essünk már át a ló túloldalára, azért nem ugyanaz a kettő. Ez kb. olyan mintha én meg azt kérdezném a rendetlentől, hogy akkor egyáltalán minek mosogatod el később, ha úgyis eszel majd belőle? -.-
2014. szept. 19. 09:48
 22/38 anonim ***** válasza:
Pont, hogy ugyanaz :) a szennyest is ugyanúgy gyűjtőgeted, pedig koszos. A mosatlan tányérokat meg rögtön elmosod.
2014. szept. 19. 09:49
 23/38 anonim ***** válasza:

Különben is a kérdfező azt írta, hogy:

"Ha tele van a mosogató zavarja,és azt várja,hogy mosd el."

Tehát ő még akkor se mossa el, ha már tele van, nemhogy minden étkezés után.

2014. szept. 19. 09:50
 24/38 anonim ***** válasza:
45%

Jó hát akkor ugyanaz. Ha szerinted aki egyből elmosogat maga után, annak a ruháját is azonnal ki kell mosnia (mert ebből ez következik), nincs miről beszélnem...:D

Azért vannak átmenetek...meszelni ne meszeljek akkor ki minden nap a te logikád szerint? :D

2014. szept. 19. 09:56
 25/38 anonim ***** válasza:
Nem én mosogatok el minden étkezés után :D szóval nem fogok meszelni minden nap :D
2014. szept. 19. 09:57
 26/38 anonim ***** válasza:
Jó hát akkor te akkor mosogass el, amikor majd meszelsz is...ennyi erővel. :D
2014. szept. 19. 09:58
 27/38 anonim ***** válasza:
Mint írtam naponta egyszer mosogatok, de látom az agyaddal van valami baj.
2014. szept. 19. 09:59
 28/38 anonim ***** válasza:
50%

Na én meg elmosogatok minden étkezés után. Amiből az következik - Neked - hogy akkor mossak is ki mihelyt levetem a szennyest? :D

Jó akkor ha te naponta egyszer mosogatsz, akkor naponta egyszer mosol is? Csak követem a "logikád".

2014. szept. 19. 10:04
 29/38 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg te kevered a rendmániát a tisztaságmániával. A koszos ruhánál sem az a gondom, hogy jaj piszkos, mossam ki gyorsan, hanem hogy ne legyen "elöl", mindenhol szétdobálva. A konyhában se szeretem ha ott van kint a sok mosatlan szem előtt, ennyi.
2014. szept. 19. 10:11
 30/38 anonim válasza:

Kiegészítés.

(Magam példájából kiindulva: rendetlenből lettem sokkal rendesebb.)

A legtöbb rendetlennel az a baj, hogy eleve nincs meg a helye a dolgoknak, nincs rendszer, nincs normális gardrób stb, ahova el lehetne pakolni, nincs igény a szelektálásra, de ennek ellenére gyűjtögeti a dolgokat.

Na most, ha rendetlenség van, ott nem lehet igazából takarítani sem, mert először el kell pakolni. (Hova is?)

Ezt felismerve, már kevesebb dolgot veszek. Inkább kölcsönzöm (gépek, könyvtár).

Nekem nehezen áll rá az agyam, hogy praktikusan legyen berendezve a lakás, ez itt a fő probléma. Valakinek ehhez van érzéke. Nekem nincs, a következő lakásnál, ami feltehetően nagyobb lesz hívok egy lakberendezőt, aki ebben tudna segíteni.

2014. szept. 19. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!