Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz lenne, ha terveznék és...

Az gáz lenne, ha terveznék és alkotnék magamnak egy "szuperhős" ruhát és abban Batmankednék az utcákon? :D

Figyelt kérdés

Ha tényleg jó minőségű és kreatív a ruha, valamint Kung Fuzok, Parkourozok profi szinten, akkor is hülyeség lenne? :DDD Előre is köszi a válaszokat!

22/F

2014. szept. 17. 14:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy hamarabb, de azon is gondolkodtam, hogy előröl kezdem. Az a baj, hogy pár apró részletecskét, lehet, hogy elszúrtam :/
2014. szept. 17. 15:30
 12/23 A kérdező kommentje:

A ruha hasonlít arra amilyen Deathstroke-nak van.

[link]

Eddig fekete főleg, + több helyen nincs lefestve. Legyen fekete és szürke, vagy fekete és sötét kék (nagyon sötét kék)

Majd valamelyik nap (ha megjött a telóm a szervizből) teszek fel képet, de lehet csak privátba, szal igényelje az most itt aki majd kér.

2014. szept. 17. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Jó ég. Először azt hittem, nem gondolod komolyan. Vagyis, még most sem vagyok benne biztos...Nem azért, mert olyan rossz dolog lenne, csak furcsa. De támogatom. Csak azért vigyázz magadra, nehogy a végén tényleg te járj pórul. Kicsit vicces is lenne persze, ha valaki elszaladna előttem egy Batman ruhában, biztosan értetlenül néznék rá. :D

Viszont én azt javaslom, hogy ne legyen ugyanolyan a ruhád. Akkor már legyél egyedi, építs ki egy eddig még nem látott szuperhős személyiséget. ;)

2014. szept. 17. 16:16
 14/23 anonim ***** válasza:
AZ bőven jó lesz. Szerintem belevághatsz. :) Csak vigyázz magadra. #9 vagyok
2014. szept. 17. 16:38
 15/23 *Victorique* ***** válasza:

Hősök most is vannak, de nem kell nekik semmilyen drága vagy olcsó jelmezbe bújniuk, feltűnősködniük, vagy nagydobra verniük. És még a rendőrök sem viszik be őket sehova, mert mindezt törvényes kereteken belül teszik.

Ők a hétköznapi hősök (pl. a gyemrekét egyedül nevelő, de segélyből nem késő anya, az életét másért kockáztató katona, a csöves aki a napi egy zsömléjét megosztja a kutyájával ...stb. Szerintem.)

A szuperhős valamilyen képességgel rendelkezik, amit egy átlag ember nem tud, pl. repül, vagy színt vált, világít a szeme, vagy mittudomén. Nah, gondolom te ilyesmit nem tudsz. Viszont vannak nagyon szép segítő szakmák, amiket csakis támogatni tudok.

2014. szept. 17. 16:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon kéne ide egy hős, de nem csak el kéne kapni a bűnözőket, hanem eltüntetni, mert az a baj, hogy a rendőrség még ha be is viszi őket, másnap már kiengedi és kezdődik elölről. :( Vagy legalább levágni a fél kezüket, hogy ne tudjanak újra lopni.
2014. szept. 17. 17:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem feltétlen küldj ha tudsz :D
2014. szept. 18. 08:30
 18/23 anonim ***** válasza:

Csillapodjon le mindenki, őrizze meg hidegvérét: ez kamukérdés :-D

Persze, nehéz megállni röhögés nélkül, ha elképzeljük, ahogy valaki " Batmankedik " az utcán. ( Oh, my God! ) Lehet, hogy a bűnözés is csökkenne, mert a zsebtolvajok mozdulni se tudnának a röhögéstől. Igaz, a rendőrök se... így meg akkor döntetlen.

Ha véletlenül mégis komolyan gondolod, akkor ezerrel rohanj egy pszichiáterhez. Mégis jobb egy zöldövezeti klinikán, csinos nővérkék között, mint lecsukva lenni a " fiúszerelmet " kedvelő nehézfiúk között. Te lennél a kedvencük, efelől sajnos semmi kétségem.

2014. szept. 18. 11:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Nyúltam az ötletet, csak keresnem kell még társat. :D
2014. szept. 18. 13:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Küldj képet!!
2015. ápr. 19. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!