Az gáz lenne, ha terveznék és alkotnék magamnak egy "szuperhős" ruhát és abban Batmankednék az utcákon? :D
Ha tényleg jó minőségű és kreatív a ruha, valamint Kung Fuzok, Parkourozok profi szinten, akkor is hülyeség lenne? :DDD Előre is köszi a válaszokat!
22/F
A ruha hasonlít arra amilyen Deathstroke-nak van.
Eddig fekete főleg, + több helyen nincs lefestve. Legyen fekete és szürke, vagy fekete és sötét kék (nagyon sötét kék)
Majd valamelyik nap (ha megjött a telóm a szervizből) teszek fel képet, de lehet csak privátba, szal igényelje az most itt aki majd kér.
Jó ég. Először azt hittem, nem gondolod komolyan. Vagyis, még most sem vagyok benne biztos...Nem azért, mert olyan rossz dolog lenne, csak furcsa. De támogatom. Csak azért vigyázz magadra, nehogy a végén tényleg te járj pórul. Kicsit vicces is lenne persze, ha valaki elszaladna előttem egy Batman ruhában, biztosan értetlenül néznék rá. :D
Viszont én azt javaslom, hogy ne legyen ugyanolyan a ruhád. Akkor már legyél egyedi, építs ki egy eddig még nem látott szuperhős személyiséget. ;)
Hősök most is vannak, de nem kell nekik semmilyen drága vagy olcsó jelmezbe bújniuk, feltűnősködniük, vagy nagydobra verniük. És még a rendőrök sem viszik be őket sehova, mert mindezt törvényes kereteken belül teszik.
Ők a hétköznapi hősök (pl. a gyemrekét egyedül nevelő, de segélyből nem késő anya, az életét másért kockáztató katona, a csöves aki a napi egy zsömléjét megosztja a kutyájával ...stb. Szerintem.)
A szuperhős valamilyen képességgel rendelkezik, amit egy átlag ember nem tud, pl. repül, vagy színt vált, világít a szeme, vagy mittudomén. Nah, gondolom te ilyesmit nem tudsz. Viszont vannak nagyon szép segítő szakmák, amiket csakis támogatni tudok.
Csillapodjon le mindenki, őrizze meg hidegvérét: ez kamukérdés :-D
Persze, nehéz megállni röhögés nélkül, ha elképzeljük, ahogy valaki " Batmankedik " az utcán. ( Oh, my God! ) Lehet, hogy a bűnözés is csökkenne, mert a zsebtolvajok mozdulni se tudnának a röhögéstől. Igaz, a rendőrök se... így meg akkor döntetlen.
Ha véletlenül mégis komolyan gondolod, akkor ezerrel rohanj egy pszichiáterhez. Mégis jobb egy zöldövezeti klinikán, csinos nővérkék között, mint lecsukva lenni a " fiúszerelmet " kedvelő nehézfiúk között. Te lennél a kedvencük, efelől sajnos semmi kétségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!