Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen képregényt gyűjtsek?

Milyen képregényt gyűjtsek?

Figyelt kérdés
Főleg DC érdekel, de pl. a Marvelből esetleg Spider-Man, vagy Wolverine is jó lehet :) Leginkább angol nyelven, de jó a magyar is, ha könnyebb beszerezni. Ez csúnyán hangzik, de az is egy szempont számomra, hogyha úgy ítéltem, hogy kinőttem belőle, akkor eltudjam adni, akár drágábban, tehát befektetés céljából is érdekel a dolog (persze nem elsősorban)... Előre is köszönöm! 16/f

2014. szept. 12. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Hellboy
2014. szept. 12. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Amazing Spider-Man, Batman
2014. szept. 13. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyha most kezded el gyűjteni őket, akkor szerencsés helyzetben vagy....nemrég indították újra mind a Marvelnél (Marvel NOW), mind pedig a DC-nél (DC NEW 52) a képregénysorozatokat...

Úgyhogy könnyű bekapcsolódni...és ezek a korai számok idővel sokat érhetnek majd...

Amire szerintem érdemes lehet beruháznod szem előtt tartva azt is, hogy esetleg majd ha eladnád őket, mire van kereslet Magyarországon...

Én Amazing Spider-mant (2014-es sorozat), Batmant (2011-es), Detective Comicsot (2011-es) vennék...

Pókember az amúgy, amit a legkönnyebb eladni itthon...

Ha érdekel, nekem van pár eladó képregényem, ezekből a sorozatokból is...na meg sok más egyéb...küldhetek listát, ha kéred.

2014. szept. 14. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a pont... Akkor, ha ezzel kezdem az úgy jó? :) [link]
2014. szept. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!