Hol tudok találni valakit, aki tud rajzolni mangát/ képregényt?
Figyelt kérdés
Én nem tudok annyira szépen rajzolni, és azt olvastam, hogy néha a képregényeket ketten is szokták készíteni. Van itt esetleg valaki, aki az egyik történetemet meg tudná rajzolni a novella alapján?^___^
Bocsi, ha hülyeségnek hangzik :D
2014. jan. 12. 10:57
1/5 anonim válasza:
Nem hangzik hülyeségnek, de én már több éve keresek ilyet és még nem találtam. Aki jelentkezett, az nem tudott jól rajzolni eléggé az ilyesmihez (kb. úgy rajzolt, mint egy tízéves gyerek általában), akik meg jól rajzolnak, azokat vagy nem érdekli egy ilyen komplex és hosszú feladat, vagy pedig inkább saját történetet rajzolnak meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D Én azért még próbálkozom, hátha...xD Neked is sok sikert :)
2014. jan. 13. 20:49
3/5 anonim válasza:
Meg az is szerintem, hogy ha már tud valamit, akkor nem vállalja ingyen. Én sem vállalnám ingyen, maximum nagyon közeli barátnak, vagy rokonnak. Egy rajzzal igen is meg kell szenvedni, te pedig többet is akarsz, mert gondolom minimum 20 oldal lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Azisigaz :( Ezt lehet nemgondoltam át eléggé xD
2014. jan. 14. 17:00
5/5 anonim válasza:
Kár, hogy ezer éves a kérdés... Egy ideje keresek olyan történeteket, amikre lehetne képregényt rajzolni. Nagyjából olyan cipőben vagyok, mint az #1 válaszoló, hogy ami történetek megfeleltek volna a teljesítőképességemnek, azok olyanok voltak, mintha egy 10 éves írta volna. Mindenesetre azért írtam egy privátot, ki tudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!