DC és MARVEL képregény olvasási útmutató?
Figyelt kérdés
Valaki linkelne, olyat ami viszonylag átlátható? :/ Főleg DC érdekel! Köszi! :)2014. szept. 10. 18:24
1/4 anonim válasza:
Mit is keresel pontosan?
Képregényhez olvasási útmutatót??
Lehet én vagyok tudatlan, de ilyen létezik?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát olyan weboldal, blog ami leírja, hogy mivel kezdjem, hogyan haladjak sorban... Esetleg honnan tölthetem le, vehetem meg az adott képregényt :D
2014. szept. 10. 18:29
3/4 A kérdező kommentje:
A Marvelhez találtam: cmro.travis-starnes.com
De nekem leginkább a DC-hez kéne...
2014. szept. 10. 18:36
4/4 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mikortól szeretnél olvasni (év)?
Ugyanis a DC-nél nemrég (2011-ben) volt egy relaunch, azaz újraindították minden sorozatukat...tehát sokat nem kellene visszaolvasnod és eléggé követhető, hogy mi, hogyan jelent meg...na meg kb. 0-ról indítottak, azaz nem kell nagyon a 2011 előtti dolgokkal törődni...
Bővebb infó róla itt: [link]
A lapon láthatod is, hogy milyen címek vannak, voltak indulnak majd...
Amúgy nekem van jó pár eladó amerikai (köztük Marvel és DC) képregényem...ha érdekel, írhatsz nekem, küldök listát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!