Ti tartotok csokit a közeletekben?
Figyelt kérdés
Gyakran hallottam főleg lányoktól, hogy tartanak csokit a mellettük lévő fiókban/kisszekrényben, ennyire elterjedt dolog lenne ez? Én nagyritkán ha veszek csokit, rögtön befalom, és nem raktározok :D2014. szept. 15. 21:11
1/9 anonim válasza:
Csokit nem,csak Nutellát :3
De azt inkább a konyhában tartom :D
2/9 anonim válasza:
Én is tartok :D
Ha veszek direkt többet veszek, hogy miután az aznapi adagot megettem még későbbre is legyen. Most is van egy csomag M&M's az íróasztalomon.
4/9 anonim válasza:
nem a közvetlen közelemben de a lakásomban mindig van valami édesség. egyrészt magam miatt veszek többet mint amit egyszerre megennék másrészt megfordulnak nálam gyerekek is. úgyhogy mindig fel vagyok készülve csokival:)
6/9 anonim válasza:
én nem. nem szeretem a csokit,havi 2 kocka étcsoki belefér,de nem vagyok se csoki-,se nutellamániás.
az almát viszont imádom,abból mindig van a dohányzóasztalon a kosárban pár db:)
7/9 anonim válasza:
nem, én sört tartok a közelemben.
8/9 anonim válasza:
én is befalom, bevásárolok, hogy majd ez a hétre elég, ki kell, hogy tarton...aztán nem tart ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!