Fiuk ti mit tartotok fontosnak egy nőben?
Figyelt kérdés
külső tulajdonságok is jöhetnek2014. aug. 21. 21:40
1/5 anonim válasza:
Szép legyen a bőre, ne legyen kövér, ápolt legyen, de ne agyoncicomázott.
2/5 anonim válasza:
Szerintem undorito,ha egy csaj cigizik,nem ad magára,több smink,vagy alapozo nvan rajta,mint bőr.Ja,és legyen megnevelve.kb nagyvonalakbn ennyi.
3/5 anonim válasza:
Ha nem vevő a humorra, és ostoba, akkor nézhet ki akárhogyan, nekem hosszabb távra nem kell.
4/5 Pandas74 válasza:
Magat a kifinomult,onmagaval egyensulyban levo,egeszseges noiesseget.Ami sokfelekeppen nyilvanulhat meg,lenyeg,hogy az elso benyomassal elbuvoljon.A kulsosegekben nem tudok,egyertelmuen meghatarozni semmit,kinek ez ,kinek az tetszik.Nekem,mondjuk a dohanyos,es a kover nok nem jonnek be,masoknak ,pont ez tetszik.
5/5 anonim válasza:
Legyen kiegyensúlyozott, nem túl hivalkodó/tolakodó. Intelligens, érdeklődő. Külső: Alacsony(170cm alatt) Nem csontsovány alkatú. :) 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!