Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyáskodó lennék 16 évesen?

Anyáskodó lennék 16 évesen?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy az osztályban olyan vagyok, mint egy nevelőnő. Mindenki tőlem kér zsepit, megoldott házifeladatot, kaját, pénzt, vagy akár egy korty vizet. Mindig, ha van valami fincsim, megkínálok mindenkit belőle, és szívesen segétek b'srkinek. Tyúkanyó vagyok? A legjobb barátaim szertint sokan csak kihasználnak. Ciki vagyok?

2014. szept. 15. 13:41
 1/4 A kérdező kommentje:
bárkinek*
2014. szept. 15. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd, ez kétoldalú. Ha te szívesen segítesz másoknak, és jól érzed így magad, akkor nincs ezzel semmi gond. Ha viszont tehernek érzed, akkor tegyél ellene.

Mindig lesz valaki, aki ki fog használni. Ha felismered és leépíted, akkor meg tudod védeni magad.

Én is ilyen típus vagyok, mint te egyébként ;) Csak több mint kétszer annyi idős ;)

2014. szept. 15. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi gond jó vagy így, csak azt ne hagyd ,hogy kihasználjanak. :)
2014. szept. 15. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megpróbálom kizárni azokat, akik ki akarnak használni :)
2014. szept. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!