A barátnőmmel és a családjával múltkor közösen mentünk túrázni, tehát potyautas voltam. A testvéreivel elég jól kijövök, főleg a bátyjával. Sosem éreztem semmit iránta, ő sem irántam, csak jó barátok vagyunk. Még aznap amikor bnőm megkérdezte, hogy mennék- e velük "kihallgattam" egy beszélgetést a tesójával, amiben az alábbi mondat hangzott el: Te hallod, tudod hogy bírom meg minden de tényleg nem találtál nála jobb csajt hogy én is szórakozhassak? A mondat nem teljesen ez de egyes szavak pl a szórakozni meg a találni igék benne voltak. Na most kérdem én, komolyan ennyire ronda vagyok? Akit érdekel az privátban írjon légyszi.
Attól, hogy neki nem tetszel, még nem vagy csúnya. A szépség szubjektív.
2014. aug. 5. 14:51
2/9 Amanda03 válasza:
Mondjuk küldhetnél gyakorin képet magadról üziben vagy itt és akkor megmondanám neked :)11/L
3/9 anonim válasza:
A barátnőd bátyjának nem tetszel és akkor mivan ? Ízlések és pofonok mindenkinek nem tetszhetsz. Úgy sem akartok egymástól semmit tehát nem kéne ezen rágódnod. Ha úgy gondolod küldhetdz magadról egy képet privibe. 17/f
4/9 anonim válasza:
A külső relatív. Az emberek egymást szubjektíven ítélik meg szépség alapján.
Nem, nem vagy csúnya. Attól, hogy egy személynek nem tetszel, lehet, hogy másnak igen. 15/L
2014. aug. 5. 14:52
5/9 anonim válasza:
UI: küldj egy képet magadról privátban!
2014. aug. 5. 14:52
6/9 anonim válasza:
A barátnőd bátyja mondatában nem a szépség szó szerepel hanem az hogy:"jobbat".Szerintem nem arról van szó,hogy nem talál szépnek hanem az,hogy nem tart téged jó nőnek.A kettő nem ugyanaz.Báris a férfiak megkülönböztetik a két fogalmat,egy nem túl esztétikus nő mondjuk lehet jó nő egy férfi szemében.Hogy most az emlitett fiúnak mitől jó egy nő az egy költői kérdés.Vagyis végül a kérdésedben benne is van a válasz,valószinű nem találja szórakoztatónak a társaságod.Lehet,hogy nem vagy kommunikativ,nincsen szélesebb körű témád,vagy nem lehet veled hülyéskedni,viccelődni,esetleg nem tudsz laza lenni vagy valami miatt nem tart téged érdekesnek.
2014. aug. 5. 15:03
7/9 anonim válasza:
Küldj egy képet, és megmondom szerintem csúnya vagy -e, vagy nem.
2014. aug. 5. 15:39
8/9 anonim válasza:
Ha küldesz képet privátban elmondom szerintem csúnya vagy e vagy nem. De az előttem szólóknak igaza van. Mindenkinek más a szép!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!