Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Introvertált lennék?

Introvertált lennék?

Figyelt kérdés

Minden introvertált tevékenység jellemző rám, de a kommunikáció kézségem nem valami jó.

Nem tudom, hogy hogyan kezdeményezzek.

Nem jutnak eszembe a szavak beszéd közben, és inkább csönben maradok, mert félek hogy hülyeséget mondok.

Lehet, hogy nincs is bennem introvertált hajlam, és csak ezek a dolgok válthatták ki belőlelm?

Vagy csak tényleg introveltál személyiségem van.

Vagy csak ezek is introvertál tünetek?

2014. szept. 1. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy az vagy, kivéve ha nagyon sokat rágódsz azon, hogy emberekkel hogyan is ismerkedj, ez esetben megfelelési kényszered van, na de ami biztos, hogy extrovertalt az biztosan nem vagy.
2014. szept. 1. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Extroveltáltnak én se hiszem magam :D

Valamikor eltudok beszélgetni, de legtöbbször nem jutnak eszembe a szavak, és hogy mit mondjak.

Mondta már valaki, hogy nem tudok beszélni, de szüleim szerint megfogom tanulni, és szerintük a kezdeményezés nem megy.

Bár még szerintem arra nem gondoltak, hogy talán introvertált vagyok :)

2014. szept. 1. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Vagy az is lehet, hogy semmi bajom nincs csak egyszerűen meg kell tanulom hogy kell.

Ebben talán még az is közre játszik, hogy eddig nemtudtam, hogy introvertál vagyok :P

és eddig csak "megjátszani" akartam magam.

2014. szept. 1. 16:57
 4/4 Hancock22 válasza:

Én introvertált vagyok, de gyűlölöm magam ezért.Van bennem egy kis megfelelési kényszer, de annyit vagyok egyedül, és annyit gondolkozok, hogy mikor mehetnék valahova már rég túlgondoltam a dolgokat, és nem megyek sehova, mert elment a kedvem.De közben meg imádok egyedül lenni, viszont utálom is magam, amiért ilyen vagyok...Megmagyarázhatatlan vagyok...:D Ami lényeg, hogy ezektől függetlenül suliban meg mindenhol nagyon beszédes vagyok.Mások azért nem beszélnek, mert idegesek, én meg azért beszélek, mert ideges vagyok.De ennek köszönhetően kedvelnek is a barátaim, csak hajlamosak elfelejteni és ez miatt is gyűlöltem meg magam, hogy introvertált vagyok.De ha így jobban érzem magam, mint társaságban, akkor nem járok el sehova..Csak így üresség érzet van bennem, amit nem kívánnék neked.:) Jó dolog a gondolkodás, de ne csináld sokat. Tudatlanság boldogság...

16/F

2014. szept. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!