Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan büszke magára,...

Miért olyan büszke magára, aki gyúr és meglátszik rajta?

Figyelt kérdés
Azt, hogy eljár gyúrni vagy otthon erőlködik, mindenki meg tudja csinálni, nem kell hozzá semmi, izmot építeni a világ legkönnyebb dolga. Miért kellene erre büszkének lenni?
2014. szept. 14. 07:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az a baj, ha valaki gyúr, hanem amikor ettől már istennek képzeli magát! Nem az a kérdésem, hogy miért gyúr valaki, hanem hogy miért lesz tőle annyira elszállva magától? Aki nincs elszállva, az nyilván nem válaszol, ugye?"

Van különbség önteltség és büszkeség között. És te az utóbbit említetted meg a kérdésedben, megjegyzem ezzel bizonyítva a tudatlanságodat.

Én is gyúrok, úgy ahogy tartok egy étrended, és tudod mit? Nem könnyű! Fél éve edzek, érzem, hogy javultak a képességeim, de genetikámból adódóan nem vagyok kigyúrt. Egy esztétikus izmos testhez több év és több száz, hanem ezer óra kell, amit megterhelő fizikai munkával van kitöltve.

És abban nincs igazad, hogy a gyúrást lehetne helyettesíteni útépítéssel és egyébbel. Az edzés lényege, hogy MINDEN izom meg legyen formálva. Az útépítés nem mozgat meg minden izmot. + a biztonság + a kivitelezhetőség + az egészségügyi állapota az embernek. Ezen szempontok jobbak, ha gyúrásról van szó, már bocs.

"Aki nincs elszállva, az nyilván nem válaszol, ugye?"

Én mind egy kicsit se kigyúrt ember válaszoltam neked a blődségeidre. Örülj!

"Mert azzal az energiával lehetne házakat, utakat építeni, vagy bármi más hasznos dolgot létrehozni."

A kérdésbe vetett energiádat fordíthattad volna arra is, hogy utánajárj a dolognak és tájékozott légy. De nem.

"izmot építeni a világ legkönnyebb dolga"

Álmaidban. Szerencsésnek érezheti az magát, aki havonta 1 kg izmot feltud építeni, de ez is csak az első hónapokban fordul elő. Ez a szám szépen lemegy havi 0,5-0,7 kg-ra. Na most számolt ki, hogy hány évet töltött ki kemény, fárasztó edzéssel az az egyén, aki csak natúr 20-25 kg izmot épített ki.

Aztán nem beszélve a költségekről, mert ez sem egy olcsó mulatság.

2014. szept. 14. 09:54
 22/42 Adamka1119 ***** válasza:
19%
én is a kérdező pártján állok. ha valaki gyúr attól ne legyen nagyképű
2014. szept. 14. 10:16
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
22. válaszoló: itt nem nagyképűségről volt szó, hanem büszkeségről. Ha elvégzel egy sulit, vagy helyesen megoldasz egy nehéz kihívást, akkor is büszke vagy magadra nem? Akkor miért ne lehetnél, ha valamilyen normális alakra tettél szert? Mennyetek vakolni, azt izmosodjatok. Ti nézitek le a többi embert, ti vagytok, akiknek minden rossz, amit más csinál, mert ti vagytok a tökéletes emberi példányok.
2014. szept. 14. 12:13
 24/42 anonim ***** válasza:
51%

Egy vadasparkban dolgoztam. (Jól kezdődik, mi?)

Egy függőhíd mellé voltam állítva, hogy szóljak rá az emberekre hogy ne rohanjanak a hídon 5ösével. (kit érdekel hogy ez a meló, ha havi minimál 70 ezer ft, más meg ezért lángost készít forró olaj mellett)

Jött egy kigyúrt majom papucsban, egy műmellű cicával, és találjátok ki, hogy hol mutatta meg a tehetségét.

Segítek: amellett álltam...

Elkezdte belengetni csípőből a kötélhidat a nője meg oda-vissza benedvesedett a látványtól...vagyis sajnos én azt tapasztalom hogy minél több valakinek az izma, annál kevesebb az intelligenciája. Gondoltam, hogy lesznek kivételek. Elmentem bulizni, beszélgettem lány ismerőseimmel, és panaszkodtak, hogy csak kigyúrt majmok járnak be, akiket ha visszautasítanak, nem bírják elviselni ezt, mert ők valakik. :D

Üdv, egy 25 éves enyhén pocakos srác...

2014. szept. 14. 12:35
 25/42 anonim ***** válasza:
47%

Azok akik gyúrnak, mind nagyképűek! Mert úgy érzik, hogy ők mások, ezért megjön az önbizalom, és vele a nagyképűség is.

Én vékony vagyok, de nem is szeretnék izmos lenni. Illetve én csak lábra koncentrálok, sokat biciklizek, és futok. És amikor mondják hogy milyen vékony vagy menjél már kondizni, nézd ezt nekem milyen vastag a karom...akkor én megmutatom neki a vádlimat, és szégyenkezhet, hogy én mind ezt biciklivel, és futással értem el. Ő meg ezért pénzt adott ki. Ráadásul az ilyen emberek a lábra nem koncentrálnak. Úgyhogy ennyi!

2014. szept. 14. 12:43
 26/42 anonim ***** válasza:
64%

"minél több valakinek az izma, annál kevesebb az intelligenciája. Gondoltam, hogy lesznek kivételek."

És igazad is lett.

Te pl nem vagy kigyúrt, hanem pocakos vagy, mégis ostoba vagy.

2014. szept. 14. 12:45
 27/42 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem izmot építeni k*rvára nem könnyű feladat,már ha csak arra gondolunk,hogy a hozzá szükséges felszerelést nem 1 fillérből lehet összehozni,rendes kaja se 1 fillér,kitartás kell hozzá,ami legnehezebb.Akkor mi is könnyű ezen???
2014. szept. 14. 12:48
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó vagyok,az is hülyeséget ír,aki azt mondja a futás,biciklizés ingyen van.Egy jó bicikli se 1 fillér,a futáshoz meg elengedhetetlen a jó futó cipő.
2014. szept. 14. 12:50
 29/42 anonim ***** válasza:
58%

"minél több valakinek az izma, annál kevesebb az intelligenciája."

Én a gyúrás mellett érvelek itt, de ez szerintem is igaz. Illetve pontosítanék: Minél kevesebb valakinek az intelligenciája, annál inkább az izmokkal akarja azt kompenzálni.

A társadalmunk hiú és nárcisztikus, ha a fiatalabb rétegekről van szó.

"Azok akik gyúrnak, mind nagyképűek! Mert úgy érzik, hogy ők mások, ezért megjön az önbizalom, és vele a nagyképűség is. "

Ne csodálkozz, mert tényleg mások. Ahogy az osztályelsők is mások, és az extrém sportolók. Csak míg a legtöbb sport tanít egyfajta önfegyelmet, addig ez nem mondható el a testépítésről, ezért van ennyi majom.

De talán más lenne a helyzet, ha nem éjjel-nappal a kockahas és xxl bicepsz lenne a média által híresztelt idea elképzelés.

2014. szept. 14. 12:54
 30/42 anonim ***** válasza:
76%

"azzal az energiával lehetne házakat, utakat építeni, vagy bármi más hasznos dolgot létrehozni"

Persze munkát meg mindig simán kap az ember amit épp akar.

Persze, hogy a világ legkönnyebb dolga ELMÉLETBEN! De menjél le heti 3-4 szer keményen edzeni (keményen...) mondjuk CSAK 3 éven keresztül aztán meglátjuk mire mész, bár szerintem fél évig nem bírnád.

Durva lesz majd visszaolvasnod ezt a végtelenül ember alatti színvonalt képviselő kérdést pár év múlva, ha remélhetőleg akkor nem leszel ilyen nagyon buta.

2014. szept. 14. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!