Milyen szavakat tudnátok mondani, amit csak a prolik szájából hallotok?
Figyelt kérdés
Pl. én ezeket: egzisztencia, párom, muksó.2014. szept. 7. 21:37
2/28 anonim válasza:
Szerintem a parizer proli szó.
3/28 anonim válasza:
Azt, aki prolinak nevezi azokat az embereket, akiknek nincs nagy vagyona, hanem tisztességesen dolgoznak.
Az egzisztencia szót én vállalkozóktól, egyetemet végzettektől sokszor hallottam. A párom szót pedig ma szinte minden fiatal használja, egzisztenciától függetlenül.
4/28 anonim válasza:
"hö de jó csaj vagy!"
"de dugnálak"
5/28 anonim válasza:
Haha, hát kinek mi, ez a 3 szerintem pont semmi extrém. Élettársam, nagyobb tőle (nála helyett), szexi, körmös, pénzes, csókos
6/28 anonim válasza:
Parizer, az tényleg! Meg aki következetesen szaláminak hívja a párizsit és fordítva használja a szatyor és táska szavakat.
8/28 anonim válasza:
A párom nagyon jellemző, a zuram (nők a "párjukra"), családi (pótlék), Szulejmán:D
9/28 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el nekem hogy a "párom"mal mi a baj... a kétdiplomás kolléganőmtől hallottam először, azóta szinte mindenki használja.
10/28 anonim válasza:
Hát akkor ő proli. Ebbe bele kell törődni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!