Mi a véleményetek a mai fiatalságról?
Elnézést,félre nyomtam és nem tudtam be fejezni.
*az iphonejuk fontosabb mint az édes anyjuk.
Le nézik azokat akik nem járnak annyira swag yolo Páwa ruhákban
Nem tudom miről beszélsz, mert kicsit túlsúlyban nyomod a szlenget az értelmes magyar beszéddel szemben.
Egyébként mindig minden korban az idősebbek azt mondták, hogy szörnyűek a mai fiatalok és ez sosem volt igaz. Ugyanolyanok,mint eddig bármikor, csak most van okostelefonjuk és ennyi.
Mostanában annyi kakadufejű, zselézetthajú fiatalt látok...Most volt az évnyitó. A lányoknak a fél fenek kinn volt a szoknyából. Párommal el voltunk szörnyülködve, pedig én 31, párom 33 éves. Nem vagyunk öregek. De mi még nem így mentünk évnyitóra...
Valahogy nem nézem ki a mai fiatalságból, hogy adott helyzetben a saját nemüknek megfelelő, régen mindennapos tevékenységeket el tudnák végezni.
Nyámnyila, fennhéjázó, beképzelt és urizáló népség.
Tisztelet a kivételnek persze.
"Ne a gyerekekre szörnyülködj kérdező, hanem a szülőkre akik ezt termelték ki magukból." Jah, mert a gyerek nem tehet semmiről... Inkább mind a kettőn kéne szörnyülködni!
Amúgy ez olyan hülye duma, hogy régen is ilyenek voltak, meg az idősek mindig leszólnak stb. Rengeteg gyerek a mai korosztályből szörnyülködik a SAJÁT korosztályán, nemhogy még felfele... Én is 18 évesen szörnyülködöm ezeken a b**ikon meg k**vákon. Mert az nem egészséges, hogy 20 ból 15 ilyen, a többi 5 meg normális. És itt akkor a cigányokat nem is említettem, hogy ők miket művelnek. Tök normális az is, hogy a busz tele van olyan rib@*cokkal akik ülnek és facebook oznak, mikor egy csomó olyan nő áll, akik épp most mennek haza a munkából stb. Szóval én nem az egész generációt szólom le, csak nagyjából a 80-85% át ami ilyen selejtes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!