Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek helyes?

Hogy legyek helyes?

Figyelt kérdés

Eddig elvágtam magamat az emberektől, de rájöttem, hogy ez nekem így nem jó... Azóta abbahagytam ezt az életstílust és szereztem barátokat, de magányos vagyok... A többiek szerint szereznem kéne egy barátnőt, de szerintem ronda vagyok... Nem hiszem, hogy bárki is szeretne... Ezért érem a segítségeteket, hogy szerintetek, mit kéne változtatnom magamon, hogy helyes, vagy valami elfogadható fiú legyek?

Köszönöm annak aki elolvasta, remélem tudtok segíteni... Bocsánat, hogy sokat írtam. 17/f

2014. szept. 3. 20:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen.. Még annyit, hogy tudom kell kép a vélemény mondáshoz és a tanácsokhoz, amit privát üzenetben fogok küldeni. :)
2014. szept. 3. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Legyél igényes és kedves szerintem csak az gond hogy nincs önbizalmad. fontos a hogy tudj beszélgetni kötetlenül. Az első próbálkozásokból nekem is hatalmas pofára eséseim lettek de majdcsak belejössz.
2014. szept. 3. 21:07
 3/3 Babuci222 válasza:
Rád ismertem ez a 14-17 évesek kamaszkori lelki hullámvölgye. Ronda vagyok, nem szeret senki, nem érdemes élnem stb.Hadd az önmarcangolást, légy türelmes, hogy ezeket a dolgokat mondja más, ha többen is mondják, akkor már figyelj és változtass! Nincs ronda férfi, csak tátott szájú, önértékelés hiányban szenvedő. Ne félj, nem kell nagyon szépnek lenni, a nők egyszer még az ördögbe is beleszeretnek. Annyi jó nőt látok ronda férfiakkal kószálni. Sportolj, légy gondozott, főleg szellemileg és lelkileg műveld ki magad, és a nők, a barátok harcolni fognak a kezedért. Az önsajnálat nem segít !!
2014. dec. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!