Hogy legyek helyes?
Figyelt kérdés
Eddig elvágtam magamat az emberektől, de rájöttem, hogy ez nekem így nem jó... Azóta abbahagytam ezt az életstílust és szereztem barátokat, de magányos vagyok... A többiek szerint szereznem kéne egy barátnőt, de szerintem ronda vagyok... Nem hiszem, hogy bárki is szeretne... Ezért érem a segítségeteket, hogy szerintetek, mit kéne változtatnom magamon, hogy helyes, vagy valami elfogadható fiú legyek?
Köszönöm annak aki elolvasta, remélem tudtok segíteni... Bocsánat, hogy sokat írtam. 17/f
2014. szept. 3. 20:48
1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen.. Még annyit, hogy tudom kell kép a vélemény mondáshoz és a tanácsokhoz, amit privát üzenetben fogok küldeni. :)
2014. szept. 3. 20:52
2/3 anonim válasza:
Legyél igényes és kedves szerintem csak az gond hogy nincs önbizalmad. fontos a hogy tudj beszélgetni kötetlenül. Az első próbálkozásokból nekem is hatalmas pofára eséseim lettek de majdcsak belejössz.
3/3 Babuci222 válasza:
Rád ismertem ez a 14-17 évesek kamaszkori lelki hullámvölgye. Ronda vagyok, nem szeret senki, nem érdemes élnem stb.Hadd az önmarcangolást, légy türelmes, hogy ezeket a dolgokat mondja más, ha többen is mondják, akkor már figyelj és változtass! Nincs ronda férfi, csak tátott szájú, önértékelés hiányban szenvedő. Ne félj, nem kell nagyon szépnek lenni, a nők egyszer még az ördögbe is beleszeretnek. Annyi jó nőt látok ronda férfiakkal kószálni. Sportolj, légy gondozott, főleg szellemileg és lelkileg műveld ki magad, és a nők, a barátok harcolni fognak a kezedért. Az önsajnálat nem segít !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!