Van 1 Srác nagyon tetszik, de nem tudom mitévő legyek?
Szia, Hány éves vagy, ezt sajna lehagytad. De a lényeg, hogy én speciel nem szeretem, mikor egy lány barátnőjével tekereg egy fiú után.... a barátnőd előtt úgy sem fog úgy beszélgetni veled, mint ha csak ketten lennétek, nameg mi van, hogyha a barátnőd jobban megtetszik neki? Ha neked tényleg tetszik ez a srác, most úgy is iskola, tudasd majd vele valahogy, bámuld, mosolyogj rá, ha visszamosolyog, meg ugyan úgy néz téged, akkor köszönj neki, onnantól meg rajta is múlik hogy megijed, vagy veszi a bátorságot, és beszéltek. Konkrét téma sosincs, nem kitalálni nem lehet igazán, ez majd jön.... Sajnos én is mindig az első beszélgetéstől félek, háát úgy tűnik mindannyian szorongunk tőle kicsit :) Legyél tündéri lány, tudasd vele (ne szóban még) hogy tetszik neked, és pasizz be :)
20/F
Én azt mondom előbb a mosolygás, meg bámulás ilyenek legyenek, aztán tudod ha már rád is köszön, meg iylenek, akkor tőle várj üzenetet, de ha mégsem jön üzenet, akkor érdemesebb írnod neki, habár az persze fura ha lány ír előbb meg kezdeményez, de semmi gond. Ne siesd el, előbb csak nézd, figyeld, mosolyogj rá ha visszanéz, aztán 1-2 nap múlva köszönhetsz is neki ha elmentek egymás mellett, vagy iylesmi, aztán ha nem ír neked, írj rá.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!