Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ismerősöm részeg száguldoz...

Egy ismerősöm részeg száguldozása miatt meghalt az egyik utasa. Hogy lehet így élni?

Figyelt kérdés
Kocsival 180-al főúton részegen száguldoztak és az első kanyarban kicsúsztak. Az egyik utas 3 napon belül meghalt. Ő meg minden hétvégén ugyanúgy bulizik, mintha mi se történt volna.
2014. szept. 3. 15:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, nyilván bulizik, nem a börtönben ül gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.
2014. szept. 3. 15:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Gazdag szülők, jó ügyvéd, stb...
2014. szept. 3. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Embertípus függő. Ha miattam halna meg valaki (valami butaságom miatt), tudom hogy ott nekem végem lenne. Befordulnék, önmarcangolnám magam, mindig ezen agyalnék, biztos nem járnék el sehova.
2014. szept. 3. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Mese habbal, ebbol nincs az az ugyved, aki kimosna.
2014. szept. 3. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez nem a hállivúúdi filmek öcsi.
2014. szept. 3. 15:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez Magyarország.
2014. szept. 3. 15:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Sok jogászhuszár idejött szétoffolni a kérdést, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nem jár automatikusan letöltendő. De nem ez volt a kérdés, ha ez lett volna akkor ezt kérdeztem volna meg hogy "miért nem ül börtönben mikor ezt tette?"
2014. szept. 3. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen embert semmi nem érdekli csak önmaga. Ő lesz.rja, hogy meghalt egy ember, mert YOLO van.
2014. szept. 3. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A magyarázat egyszerű: pszichopata.

(Pszichopata: nincs érzelmi intelligenciája, nem képes az együttérzésre illetve a megbánásra sem többek között. Egy kiüresedett húsváz, amolyan biorobot.)

2014. szept. 3. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Ki tudja, mi zajlik le a fejében? Ha sokat iszik, hajlamos lehet az alkoholhoz menekülni a problémák elől. Nem feltétlenül pszichopata, lehet hogy érez megbánást, lehet, hogy marcangolja a bűntudat.

Természetesen ez nem "enyhítő körülmény". Az ismerősöd tulajdonképpen embert ölt. Börtönben a helye. Mikor utasként autóba ülsz, a sofőrre bízod az életed. Egy rossz kanyar, egy kis figyelmetlenség, és vége. Ő visszaélt ezzel a bizalommal, és még felelőtlen is volt. Nekem ne akarja beadni senki, hogy részegen nem tudja eldönteni az ember, tud -e vezetni, vagy sem.

2014. szept. 3. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!