Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondja mindenki, hogy a...

Miért mondja mindenki, hogy a belső értékeket a rondák találták ki?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 11:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
A belso szepseg teszi a kulsot szeppe. A szepseg meg relativ.
2014. szept. 3. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Ez így hülyeség. Én hallottam már ehhez "hasonló" szöveget, de nem ez volt a lényege. Szerintem arra akar kilyukadni valaki, aki ilyet mond, hogy a belső értékek mögé bújni hülyeség, mert a kölcsönös, külső iránti vonzalom legalább annyira fontos.

Én is ezt vallom.

Én soha az életben nem jönnék össze olyan nővel, akinek a belső értékei megegyeznek a saját ideálommal, de a külseje egyeltalán nem vonz. Nem gondolom, hogy ezért felszínes lennék.

Megkaptam már, hogy szex-mániás, felszínes idióta vagyok, csak azért, mert kultúráltan, nem sértegetve azt mondtam egy nőnek, hogy nem vonzódok hozzá testi szinten. Erről kéne leszokni.

Mellesleg a belső értékek szépsége relatív, szubjektív, pont úgy mint a külső szépség. Nektek lehet nem imponál, ha egy nő nem veti meg az alkoholt, vagy esetleg nem fordul fel a gyomra, ha cigit lát. Nekem ez tetszik. Én értékelem, ha egy kicsit "romlott" a lány. Én nem szeretem az olyan nőket, akik beszólogatnak, lenéznek, ha egészségtelen dolgot csinálsz, normális keretek között. Másoknak viszont egy főnyeremény egy ilyen lány.

A külső szépség mint mondtam, szintén relatív. Mindenkinek vannak igényei e téren. Akinek nincs, az vagy elkeseredve epekedik a szex, esetleg a törődés után, vagy tudja, hogy semmi esélye nincs a többség által szépnek titulált nőknél/férfiaknál.

Az, mi szép, és mi nem, szubjektív. Nekem tetszenek a vékony nők, mások pedig "nem játszanak csontokkal". Én emiatt nem szólok meg senkit. Akik emiatt problémáznak, járatják a szájukat, nem jobbak, mint a "felszínes" emberek. Az ízlésen nem lehet csak úgy változtatni. Érdemes ezen elgondolkodni.

2014. szept. 3. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Mert az emberek elsőként (akármit mondanak) a külsőt nézik meg. Ez genetikailag bennünk van, hogy csúnya nővel, férfival nem szívesen mutatkozol.

És erre a csúnyább emberek találták ki, hogy NEM a külső számít. Hát dehogynem.

2014. szept. 3. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy mondanám, hogy egyik sem ér magában semmit, csak együtt.

Aki nem tetszik külsőre, de belsőre igen, azzal nem fogok összejönni.

Aki meg tetszik külsőre, de belsőre nem, azzal sem.

2014. szept. 3. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Tehát a külsőre tetszők közül választok olyat, akinek a belső értékei is tetszenek. Tehát valamennyire számít mindkettő.
2014. szept. 3. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg így van. Egy magabiztos,helyes férfi nem jön ilyen csöpögős szövegel,hogy a belső érték a fontos. Tehát ezt a kevésbé szépek hangoztatják.
2014. szept. 3. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

"Azért mondják, mert a nők nagy ívben tesznek a belső értékekre, és csak a külső érdekli őket."

nem csak a nők, azért férfiak közt se könnyű találni olyat, aki nem csak a lyukra megy, de könnyebb mint nők közt.

2014. szept. 4. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!