Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt a stílust mennyire bírják?

Ezt a stílust mennyire bírják?

Figyelt kérdés
Van nekem egyféle " hülye" stílusom, ami annyit takar, hogy szeretek sokat hulyeskedni. Eddig általánosban, edzésen, melóhelyen bejött, kivéve tavaly a gimiben. Megutaltak a stílusom miatt. Próbáltam változni, de ezt a stílust nem tudtam kivenni magamból, csak ha nagyon erőltetem. Egyébként az előző osztály főképp bunkó emberekből állt. Szerintetek be merjem vetni ezt a stílust az új osztályban is?
2014. szept. 1. 21:32
 1/8 A kérdező kommentje:
16/F
2014. szept. 1. 21:32
 2/8 Masked Magician ***** válasza:
100%
Először ismerd meg az új osztályodat. Aztán eldől
2014. szept. 1. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne. Egy 16 éves (majdnem) férfinek illik már azért kicsit megkomolyodni.

Nem azt mondom, hogy vedd fel egy 60 éves úriember stílusát, de azért valami normális viselkedést próbálj már meg magadra erőltetni.

2014. szept. 1. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ, ment a zöld kéz. Utolsó, úgy érzem valamiért, hogy Te félreértettél. Nem arról van szó, hogy komoly nem tudok lenni, meg normális sem, sőt. Nagyon sokszor komoly témákról szoktam másokkal( barátok szülők stb) beszélgetni. Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul( félreérthetően), de itt arról van szó, hogy néha azért jó hulyeskedni is, így azt a stílust nehezen dobom el. Viszont ha komoly téma van, vagy olyan a helyzet, tudok komoly is lenni.
2014. szept. 1. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hülyéskedsz akkor unalmas vagy vagyis az én szememben unalmas hülyeség nélkül az élet.
2014. szept. 1. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mikor kell tudsz komoly lenni, akkor semmi baj nincs ezzel szerintem. Az ilyeneket mitn te, ha van egy kis humorod és tényleg viccesen adod elő nem erőltetetten akkor a legtöbb ember szereti. Csak figyelj, hogy ne ess át a ló tulsó oldalára, az se jó, ha nem lehet valakivel normálisna beszélni, mert mindent elhülyésked.
2014. szept. 1. 22:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is, természetesen ment a zöld kéz. Úgy írom ezt, hogy 2 ember is "legjobb barátjanak" nevez, és pont ezt csinálom velük. Amikor lehet, rohogunk sokat meg hulyeskedunk, ha meg komoly téma van( akár csaj, család stb) akkor komolyan beszélünk.:)
2014. szept. 1. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem bántó, a másik megalázása a célja a hülyéskedésnek, akkor csináld, de vedd figyelembe, hogy nem mindenkinél jön be ez. Terepszemlézd le, hogy mennyire vevők rá a többiek. Tehát mértékkel csináld!
2014. szept. 2. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!