Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem bírnak a fiatal...

Miért nem bírnak a fiatal tizenévesek az 1000 éves, más által teli fingott BMW-ükkel normálisan közlekedni?

Figyelt kérdés
Ma is megyek kényelmesen a városba,erre hallom,hogy valami rohadtul zümmög a hátamnál. Komolyan mondom még a 4 lóerős fűnyírónknak is jobb hangja van. Erre a fiatal suhanc kb 4-5 ezres fordulaton épp hogy el tud zümmögni mellettem,ott kacsázott a kocsik között,mintha több 100 lóerős gépet vezetne. Tiszta nevetséges volt. Közben meg a piros lámpánál még egy Dacia Dusterrel is le lehetne gyorsulni. Hiába,hogy BMW,de szét tapossák a fiatalok,pénzük meg nincs rá költeni,de azért megveszik,mert rohadt menő. Ilyeneken mindig röhögök.

2014. aug. 30. 19:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
Egyebkent is te foglalkozol ezzel kerdező. Ha annyira szanalmasnak tartod miert foglalkoztat? Miert bas sza a csőröd hogy mas szereti kiélvezni az autojat? Es ha regi szar is attol meg lehet elvezetes. Egy uj 1.0 as suzukiba vagy yarisba ami kb 4 szer annyiba kerül mi a jó?
2014. szept. 1. 19:30
 22/28 A kérdező kommentje:
Miért emlegeted a Suzukit? Ki mondta hogy Suzukim van? Tetszik ez a szó neked,vagy mi van? Nyugodjál már meg kisgyerek.
2014. szept. 1. 19:49
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Némelyik példánynál tényleg nem érti az ember egyáltalán mūszaki hogy létezik hogy van az autón, millió sufnituning, és egyebek mellett, aztán benne ül az izomagyú állat a csajával, az izomagyú meg nem tudja hanyadán legyen, és minden autóval versenyezni akar, ezért minden zöld lámpánál gumifüstõléssel indul el, még akkor is ha 200 méterre lévõ lámpa akkor váltott pirosra. Ez azért tényleg elég szánalmas.
2014. szept. 2. 10:35
 24/28 anonim ***** válasza:
7%
A szar passatod szetesik mire annyi idős lesz mint a bmw m
2014. szept. 2. 12:15
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Én azt figyeltem még meg, hogy folyamatosan feleslegesen fékezgetnek. Nagy, gáz, blokkfék, nagy gáz, blokk fék. Szerintem 3x annyi benzint/olajat eszik a kocsijuk így, mint az átlag emberé. Plusz ugye kétszer teszik meg az utat, mert jobbra-balra kacsáznak, vagyis az egyenes helyett hullámvonalban mennek, jóval hosszabb az útjuk, de mivel az eszük rövid, ezt nem is tudják. :))
2014. szept. 2. 13:48
 26/28 anonim ***** válasza:
93%

24-es

Ez a tipikus ostoba hozzáállása egy BMW tulajnak, minden más kocsi szar. Mondd már meg hogy miért szar a Passat?

Persze hogy nem lesz egyik kocsi sem hosszúéletū ha a belvárosi utcákat hungaroringnek nézik egyes sofõrök.

2014. szept. 2. 14:37
 27/28 A kérdező kommentje:
Inkább egy 3 éves Passat,mint egy 20 éves BMW.
2014. szept. 2. 14:44
 28/28 anonim válasza:
nekem is 10+ éves Audim van és nem is közlekedem túl nagypapásan. De azért ezek a BMW 316i meg hasonlók nagyon viccesek tudnak lenni a közúton :D szegényeknek nagyon tapossság,de még úgy sem akarnak menni....
2017. márc. 20. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!