Miért nem bírnak a fiatal tizenévesek az 1000 éves, más által teli fingott BMW-ükkel normálisan közlekedni?
Figyelt kérdés
Ma is megyek kényelmesen a városba,erre hallom,hogy valami rohadtul zümmög a hátamnál. Komolyan mondom még a 4 lóerős fűnyírónknak is jobb hangja van. Erre a fiatal suhanc kb 4-5 ezres fordulaton épp hogy el tud zümmögni mellettem,ott kacsázott a kocsik között,mintha több 100 lóerős gépet vezetne. Tiszta nevetséges volt. Közben meg a piros lámpánál még egy Dacia Dusterrel is le lehetne gyorsulni. Hiába,hogy BMW,de szét tapossák a fiatalok,pénzük meg nincs rá költeni,de azért megveszik,mert rohadt menő. Ilyeneken mindig röhögök.2014. aug. 30. 19:48
11/28 A kérdező kommentje:
Pontosan. Sz.rért-húgyért adják őket a használt autón.
2014. aug. 30. 20:27
12/28 anonim válasza:
Szánalmasak, és hát életveszélyesek. Felelősségérzetük 0. Nagyon buták, bele sem gondolnak, hogy mellettük esetleg egy 70 éves néni megy pacemakerrel, egy hetes műtéttel, és nem biztos hogy idejében tud fékezni, ha befurakodnak eléjük a követési távolságban. Sajnos nem csak magukra kellene gondolni. De mivel nagyon sokat mutat a TV belőlük az árokban, előbb utóbb csak kiirtódik mind.
13/28 anonim válasza:
Mert azt hiszik ettől ők keményebbek... Az is vicces mikor olyan hangosan szól valami fos autóban a zene, hogy berezeg az egész, és úgy megy, mint ami mindjárt darabokra esik... De ők kemények érted, mert szoliznak, van tetkó meg a karjuk 42 es, igaz, hogy nem az izomtól de az már mindegy nekik. Mondjuk én nem nagyon értek a kocsikhoz, szóval pláne nincs mire irigykedjek, de amikor valami olyanra feszítenek ami nevetséges, az borzasztóan szánalmas.
14/28 anonim válasza:
A BMW az egy életérzés, főleg a régiek, vagy tetszik vagy nem tetszik, középút nincsen.
15/28 anonim válasza:
Nekem is regi 530 asom van. És imadom. Irigykedjetek csak h ülye szutyokisok 2 szer annyiert vettetek egy sz art. 30ezer km er es kuka. Az en bömbimbe 300 ezer van megis viszi a 200 at lazan.
16/28 A kérdező kommentje:
Ajj de irigykedek,jajjj nagyon irigy vagyok. Húha.:)
2014. szept. 1. 10:53
17/28 anonim válasza:
Haha, ez vicces, pont ilyen viccesek, akik ilyenekbe ülnek, mint ez a 15-ös válaszoló. :)) Annyira jellemző rájuk. :)
Éretlenek, még a jogsihoz sem nőttek fel.
18/28 A kérdező kommentje:
A másik meg az,hogy hol mész vele 200-at? Lakott területen belül? Tipikus dedós felfogás az,hogy simán viszi a 200-at.:) Elmondanám,hogy a Passat is viszi és nincs benne 300.000 km.
2014. szept. 1. 14:34
19/28 anonim válasza:
VW :D abba nem is lesz 300ezer motorhibas lesz hamarabb.
20/28 anonim válasza:
Hamarabb vagyok menő a regi bmw mmel mint ti a dragabb es rosszabbul felszerelt suzukitokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!