Miért a nők facebook posztolnak 95%-ban?
Nekem a 450 ismerősöm közül csak 20 csaj posztolgat de azok percenként egy idézetet, egy új képet, hogy mennyire boldogok-szomorúak éppen, vettek egy levest a helyi kifőzdében és lefényképezik, stb...
Persze mindig van a gépnél egy kedves szolga fiúbarát aki rögtön likeolja a képet, kommentel valami szépet amivel azt hiszi hogy imponál a csajnak...
Feltűnési viszketegségük van.
Nekem csak 2 lány ismerősöm ilyen, de akárcsak a tieid percenként posztolnak.De nem is képet vagy valami nagy dolgot, hanem csak annyit hogy pl. ettem egy fagyit jaj de jó.
Tök idegesítő minden 10. posztnál olyat olvasni, hogy "Jajdejó vettünk egy pizzát királyság xdxd" vagy hogy "Olyan szomorú vagyok, senkinek nem kellek brürühü", de azért gyakrabban vált pasit mint fehérneműt -.-"
Hát, nekem minden ismerős posztol agyba főbe, megoldás, ki kell venni a pipát a követem mellől...onnantól nem fogom látni.
De tényleg vannak akik minden percüket ott osztják meg. Ex csajom is olyan volt, egyik nap megosztja hogy de boldog velem, másnap már kint van a szakítós szöveg, meg mélabús hangulat, harmadnap meg már új pasis képek :D
De srác ismerős is volt ilyen, minden reggel kiírta hogy "jó reggelt" este meg hogy "jó éjszakát"...szeretik az emberek azt érezni hogy fontosak, többek között ezért megy a mánia hogy ki lájkolt és ki nem.
De mindegy, az túlzás hogy csak a nők posztolnának, szemetel ott össze vissza mindenki.
Attól függ, mennyi lány ismerősöd van :P
Nekem kb ugyanannyit posztolnak a lány ismerőseim, mint a fiúk. Sokaknak trendi, páraknak visszajelzés, páran pedig unatkoznak szerintem.
Nagyon idegesítő tud lenni a 23. cukikép, spam, fotó ugyanarról, vagy a tökértelmetlen bejegyzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!