Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van akinek ez a vélemén...

Más is van akinek ez a véleménye a facebookról?

Figyelt kérdés

Nagyon irritál hogy egy csomó embernek ez a szórakozása hogy ilyen hülye fotókat tölt fel és olyan idézetet írnak melléjük: "hogy fogadd el

magad, meghogy mindenkinek úgy kell elfogadni amilyen vagy és hogy minsenki szerethető"stb.amiket úgysem gondolnak komolyan mert a való életben lesz*írják a normális embereket akiknek nem ott van az életük vagy nincs is facebookjuk(pl.nekem). Szerintem ez egy nagy átverés sok emberről mert nemis biztos hogy az illető ùgy néz ki mint amilyen képet felteszik magàról. Tele van veszélyekkel ez a közösségi oldal de sokan ezt nem veszik figyelembe és még a címüket is kírakják "nézegetnivalónak". Inkább a tanulással kellene foglalkozni mert ez a marhaság csak időpocsékolás.

Légyszi csak normális válaszokat és akicsak sértegetni tud inkább ne is írjon Köszönöm!

(Az esetleges helyesírási hibákért bocsi)

2014. aug. 30. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Király vagy kérdező! Osszad csak a facebook függőket!
2014. aug. 30. 11:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi :D ez most vicces volt!
2014. aug. 30. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt egyetértek, nem a legértelmesebb időtöltés, sokan túlzásba viszik a használatát, de ez a kor velejárója. Néha engem is zavar egy-egy megosztott, idióta hír/kép/idézet. De ugyanakkor hasznos is annak, aki normálisan használja. Remek lehetőség a kapcsolattartásra, több száz kilométerre élő ismerőseid követésére, sőt, én a tanulmányaim során is hasznát veszem, ez is egy közeg, ami segíti az információszerzést. De azért elismerem, valóban átvette sok tevékenység helyét, már a kisgyerekek életében is. Viszont nem kell feltétlenül rosszként tekinteni rá, csak okosan kell kezelni, nem felelőtlenül. :)
2014. aug. 30. 13:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2014. aug. 30. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
"csak okosan kell kezelni, nem felelőtlenül" Csak rohadtul nem kezeli jóformán senki okosan. Az ilyen 8-10 évesek nagyon brutálisak, annyi hülyeséget osztogatnak amennyit bírnak...
2014. aug. 30. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: ez így igaz, de ez már mindenkinek az egyéni szociális problémája. A 10 évesek (sőt, idősebbek és még fiatalabbak is) egymást követik, ha egy elkezd lájkolgatni a facebookon, akkor megy a többi is, különben "cikik" lesznek. Nincs rájuk jó hatással, ez tény, már csak a rengeteg olyan tartalom miatt sem, amit nem kellene látniuk, az időről nem is beszélve, amit mással kellene tölteniük. De mit lehet ellene tenni? Ha nem foglalkoznak velük, rájuk van hagyva, akkor úgyis ez lesz, aztán csodálkoznak, hogy milyen ember lesz belőlük. Szívesebben születtem volna úgy 40 évvel korábban. De most ez van. Annak sincs értelme, hogy az egészet elítéljük, és emberek ezen idegeskednek. Nem az alapján fogok megítélni valakit, hogy hány fotót tölt fel a közösségi oldalra. Túlságosan is nagy a szerepe az emberek életében, az a baj. Szerintem. Egyszer majdcsak lecseng ez az egész időszak.
2014. aug. 30. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

"Köszönöm az értelmes és normális válaszokat! Látom azért van aki egyetért velem."

Szóval, aki nem ért veled egyet az nem normális ugye? Még jó, hogy Te vagy az értelmes és mindenki más a hülye...amúgy meg igaza van annak, aki azt mondta, hogy te sem vagy több azért, mert nem vagy oda felregisztrálva. Lehet azt használni rendesen is. Nekem is van, beszélgetésre használom, nem posztolgatok, nincs 5 millió képem, és az ismerőseim sem retardáltakból állnak, akik hülyeségeket írnak ki...Tessék, akkor én is hülye vagyok szerinted...

Most komolyan azt hiszed, az tesz valakit jó emberré, hogy milyen oldalakat használ? Szerintem meg ez az álszenteskedés idegesítő már, amit a sok fb ellenes művel. Nem tetszik ne foglalkozz vele és kész. Nekem is van haverom aki nem csípi a fb-ot, de soha nem hozza fel a témát, esze ágában sincs róla beszélni, az meg főleg nem jut eszébe, hogy azt fikázza akinek van. Az a gyerekes amit te meg a hozzád hasonlók művelnek. Terjesszétek már a "fb teszi az embert igét" hátha attól még jobb lesz...Le lehet pontozni -.-

2014. aug. 30. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:

"hogy fogadd el magad, meghogy mindenkinek úgy kell elfogadni amilyen vagy és hogy minsenki szerethető"

Ha meg sem próbáljuk valahogy a jóra irányítani a figyelmet, akkor nem is lesz belőle semmi. Lehet, hogy valakinek ez kell a, hogy továbblendüljön egy életválságából, stb.

Lehet normálisan használni a FB-t, ilyen alapon mindenki nekimehetne a másiknak, hogy X miért játszik a neten, miért csinál ezt-azt-amazt? Az, hogy valaki nem találja meg az értelmét egy dolognak, az még nem biztos, hogy mindenki más számára is értelmetlen lenne...

2014. szept. 1. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!