Kinek mi a véleménye arrol, hogy Kanada "hazazavarja" a cigányokat?
Hű. Nem tudtam, hogy ennyi magyar él kint. Miért ez a magas szám?
A cigányok meg teljesen mindegy hol vannak, ha olyanok, lejáratnak teljesen minket az alpári viselkedésükkel.
Marmint en???? Nem vagy te az elso, aki nem hiszi el hogy Kanadabol irok, mit csinaljak, scanneljem be neked a BC Services Card-ot? PR card-ot? Kanadai hitelkartyakat?
[link] ennek a helyen spanyol vendeglo van meg nem teszteltem a Cosca csokitortaja irto jo volt, kettovel mellette a szendvicses is bezart kar mert finom volt, a sarkon ami itt "Canada house Gifts" az most eppen cipobolt, folyton valami kiarusitos bolt van, gyakran valtozik hogy mi. Atlosan szembe is bezart a zoldseges, most kezdtek epiteni valamit a helyen, de nem tudom hogy mit. Szerinted ezt en mind kitalalom :) ?
Amiota a DCO rendszert letrehoztak 2012 decembereben azota a magyar romakrol a kanadai sajto nem ir. 2012-ben sokszor volt szo roluk mert politikai csatarozas volt a DCO rendszer kapcsan. Ha jol emlekszem az elmult egy evben a CBC egyszer (Pusuma Jozsef kapcsan) a Globe and Mail talan haromszor irt roluk. A magyar romak mar nem tema.
Ugyanakkor, akik itt maradtak, es ebbol van rengeteg, roluk azert nem hallasz mert primitiv eloiteleid ellenere nem minden cigany bunozo, beilleszkedtek es igy semmi hirertekuk nincs.
Azt hogy "Toronto több negyede lakhatatlanná vált a cigánybűnözés miatt" meg hogy "púposra pakolt bevásárlókocsikkal távoznak fizetés nélkül." valoszinuleg kitalaltad. Ha nem, erdeklodve varom a (nem kurucinfo jellegu) forrasaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!