Tudom, hogy igazán csak egy embert szerethetünk, de van olyan, hogy egyszerre két ember iránt is érzünk valamit. Velem most ez van, mást szeretek bennük, egyikükkel járunk, a másikuk jó barátom régóta, mind a kettő tud a másikról, csak a barátom nem tudja mit is érzek xy iránt. Nem tudom mit tegyek, ha nincs velem megörülök a hiányától, de ő már többet akar mint én. Nem akarom a barátom megcsalni, de őt sem elveszíteni. olyan kusza ez az egész. Mit lehet ilyenkor tenni?
2014. aug. 24. 21:19
1/9 anonim válasza:
" egyikükkel járunk," - ja, ti is ketten vagytok, akkor no problem :D
Az ilyesminek két szék közt a pad alá vége szokott lenni.
2014. aug. 24. 21:26
2/9 anonim válasza:
Szerethet. Most nézem az RTL Klubon: Bella Swan... :-)
Nem írtad le mennyi idős vagy, ezért nem is biztos, hogy erre tudsz válaszolni: Szexuálisan melyikhez vonzódsz?
Mert hát ugye a testvérét/anyját/apját/legjobb barátnőjét is nagyon szereti az ember, de mégsem "úgy".
2014. aug. 24. 21:32
3/9 anonim válasza:
Hogy is szól a mondás: aki nélkül nem tudsz élni..
2014. aug. 24. 21:36
4/9 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Barátomhoz vonzódom úgy! Épp ez az, hogy a másik srác meg hozzám úgy, és én ezt nem akarom, nem akarok játszani vele, de nem akarom elveszíteni, mert csak vele tudok jókat beszélgetni, mindig velem van, ha szükségem van valakire. És tudom, hogy ha tovább barátkozunk akkor ő még jobban belém habarodik, és nem akarom összetörni a szívét, de tudom, hogy meg fogom bántani, csak idő kérdése.
2014. aug. 24. 21:46
5/9 anonim válasza:
"de nem akarom elveszíteni, mert csak vele tudok jókat beszélgetni"
Ez szomorú, mert a barátoddal (akivel jársz), azzal kellene tudnod jókat beszélgetni!!!
Én a legjobb barátomhoz mentem hozzá végül, mert vele tudtam igazán mindenről beszélgetni, ő volt a lelki társam. Eleinte ő akart többet, én nem, mert "ne érjen véget a barátság, ha szakítunk", aztán végülis kockáztattam. 10 éve élünk együtt, van egy fiunk.
De nekem akkor nem volt senki más a képben.
2014. aug. 24. 21:53
6/9 anonim válasza:
Szépen nyugodj le, állj meg egy napra, és gondolkozz, mérlegelj stb. El sem hiszi az ember mennyire jó az amikor gondolkodik nem csak kapkod meg rinyál...
2014. aug. 24. 22:22
7/9 anonim válasza:
Jah meg a távoli jövőre gondolj, ne a mára meg a jövő hétre...
2014. aug. 24. 22:22
8/9 anonim válasza:
Igen, de nem egyformán.
Tipp neked:maradj a barátoddal.
2014. aug. 25. 06:06
9/9 anonim válasza:
Bárhogyan is döntesz, döntsd el azt is, hogy nem bánod meg! A "volna" nem létezik, csak az agy gyártmányaiból áll MINDIG.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!